Celebrity News

KRAJ je bio neminovan! Sloboda Mićalović donela konačnu odluku: Napušta ga posle 15 godina (FOTO)

Autor: | 28/01/2023

Odluka Slobode Mićalović je konačna

KRAJ je bio neminovan! Sloboda Mićalović donela konačnu odluku: Napušta ga posle 15 godina (FOTO)

Glumica Sloboda Mićalović svojom jednostavnošću i prirodnošću lako je osvojila srca brojne publike koja je u mnogim filskim i serijskim ostvarenjima, kao i na pozorišnoj sceni rado gleda, a jedan od onih u kojima je dugo briljirala jeste popularni mjuzikl "Čikago" u režiji Kokana Mladenovića, koji je prošle godine odigran čak 300. put. Osim ovog jubijela, značajna je tada bila i odluka Slobode Mićalović da se po poslednji put pojavi u ulozi Roksi Hart.

Mjuzikl "Čikago" jedan je od najpopularnijih brodvejskih komada kojii na satiričan način govori o Americi iz vremena burnih dvadesetih godina prošlog veka, a Sloboda je svih ovih godina sa uspehom igrala Roksi Hart i dobijala aplauze i ovacije publike. Upravo iz tog razloga odluka Slobode Mićalović da napusti projekat mnoge je iznenadila i rastužila, a pred svoje poslednje izvođenje ona je za emisiju "Exkluziv" iznela utiske i prisetila se i prve audcije.

Pročitajte: Umešali su im se u brak, drugačije nije moglo - RAZVOD Slobode i Vojina dobio epilog

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sloboda_dragana_micalovic

 - Jako sam uzbuđena. Uzbuđena sam toliko kao kada smo imali premijeru. Vrlo mi je čudno to iskustvo, zato što prvi put izlazim iz neke predstave svojom voljom. Obično se ugasi predstava... Došle su neke nove predstave, pun mi je repertoar. Igra se jako sad... Dešavalo se da igram jednom u šest meseci. To je za glumca i predstavu pogubno. Želim da odem, da zapamtim predstavu onako kako ona zaslužuje. Ova predstava je bila na "Sterijinom pozorju", gde smo od profesora Medenice dobili jednu od najboljih kritika ikada u ovoj kući. Puno lepih stvari i lepo je kada odeš kada je lepo - rekla je i dodala:

Pročitajte: Vojin je PROŠLOST - Sloboda Mićalović uslikana na terasi svoje vikendice tokom romantičnog doručka sa drugom osobom (FOTO)

Instagram printscreen

 

- Predstava se igra 15 godina i ovo će biti 300. izvođenje. Mjuzikl će se igrati i dalje, ali ću ja svoje cipele prepustiti nekoj mlađoj koleginici - rekla je Mićalovićeva koja je do sada imala prilike da se ostvari u nekoliko stranih filmskih ostvarenja, između ostalih i u filmu "Suncokret" koji je krajem 2021. godine izašao u Kazahstanu, a na pitanje o inostranoj karijeri i mogućem preseljenju van granica zemlje ona je tada odgovorila:

- Moj život je ovde, moja deca idu u školu, imam obaveze, prioritet mi zasad nije inostranstvo. I ovo do sada što sam imala iskok je i bilo je božanstveno, ali je baš dugo trajalo i teško mi je da sve uklopim - istakla je Boba. 

Komentari (0)

Loading