Vuk Mob posvetio pesmu ocu, pa otkrio kako odgaja ćerku: Svađamo se, ona me tuče! Priznao i šta je nasledila od njega (VIDEO)

26.01.2023

22:08

0

Reper je ispričao i zašto je odlučio da smrša i šta ga je navelo na to

Vuk Mob posvetio pesmu ocu, pa otkrio kako odgaja ćerku: Svađamo se, ona me tuče! Priznao i šta je nasledila od njega (VIDEO)
Vuk Mob - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Reper Vuk Mob bio je jedan od onih koji su se večeras pojavili u beogradskoj Areni, na dodeli nagrada "Music Awards Ceremony".

On je ovom prilikom razgovarao sa pripadnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam, te otkrio kako uživa sa ćerkom Teonom, a prisetio se i pokojnog oca.

24sedam/Goran Sivački
Vuk Mob

- Sastavilo me je sve i svašta. Ostao sam bez oca, bez žene, bez deteta, ne znam koji čovek bi mogao da nastavi najnormalnije život nakon toga. Sve me je pogodilo. Pesma koja mi sada izlazi je posvećena mom pokojnom ocu, što će se videti i u spotu. Kada sam video spot, plakao sam sat vremena - rekao je Vuk, pa se osvrnuo na to kako se snalazi u ulozi oca:

- Mi smo najbolji prijatelji, družimo se, svađamo se, bije ona mene. Nasledila je manjak živaca, lokne, sad se to meni ne vidi i obrve koje su spuštene nadole. Ne bih voleo da ona bude lakog morala kao što sam ja bio. Izuzetno sam emotivan, onaj ko kaže da nije, laže. Najviše sam slab na moju Teonu.

24sedam/Goran Sivački
Vuk Mob

Vuk je ispricao koliko je smršao, zašto je do toga došlo, ali i kako se oseća njegov drug koji je nedavno povređen u ubadanju na Ceraku, pogledajte u videu ispod.

 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike