Najnovije vesti
Zabava
Ovako izgleda Devito bez maske

Kolega ga je prozvao za GEJ AFERU, u javnosti krije lice, a evo kako Devito izleda BEZ MASKE (FOTO)

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, našao se u žiži javosti kada ga je kolega Marko Milivojev Mili prozvao tvrdeći da Devita privlače muškarci, kao i da je imao aferu sa drugim reperom.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Devito Foto: Youtube / screenshot
Devito

Naime, Mili je naveo da se reper o kojem priča "krije iza maske, zapravo voli sa maskom", te je očigledno da je mislio na Devita, koji se u javnosti uvek pojavljuje sa maskom na licu.

Blic preporučuje
Devito (levo)
Foto: angie / Twitter
Devito (levo)

Iako reper godinama unazad vešto krije svoje lice, nedavno je isplivao video snimak na kojem je u društvu kolege Vuka Moba i to bez prepoznatljive makse.

Ovaj snimak postao je viralan na društvenim mrežama i pokrenuo lavinu komentara o njegovom izgledu.

Podsetimo, Mili je nedavno istakao da postoje reperi koji pevaju o ženama, a zapravo vole muškarce, kao i da njemu ne smeta gej populacija, već lažno predstavljanje.

Marko Milivojev Mili Devito
Foto: Snežana Krstić, Screenshot / Ringier
Marko Milivojev Mili Devito

- Neki su mi nudli svoje "Mili Mili" pesme, jurili me da snimim i govorili da imaju hit pesmu za mene. Kada sam ih iskulirao (jer ja radim sam svoje pesme) snimili su ih oni. A neki koji pevaju puno o ženama, a zapravo vole muškarce su ljuti jer nisam hteo da se družim sa njima. Kada bih krenuo da razotkrivam ove "repere" verovatno ne bi postojali više, bar ne kao reperi. Čuo sam da je taj "reper" p***o drugom "reperu" u Cirihu i to je sasvim okej. Sporno je što glume da su ono što nisu, kriju se iza maske, a zapravo vole sa maskom - napisao je Mili na Instagram profilu, a ubrzo je stigao i odgovor:

- Mili, brate moj kad se vratiš iz Ciriha nakon prvog nastupa posle dve godine javi da te provozam lambom do 29. Mupa, pošto tamo pevaš češće nego po klubovima - napisao je Devito.

VIDEO: Mili o gej skandalu i Devitu