Nedelja, 11.12.2022.

14:24

Direktna pretnja, Srbija na "udaru": Poziv na pogrom

Advokat sa tzv. Kosova Tom Gaši napisao je da su "Škije (pogrdni naziv za Srbe) i Vučić zaboravili operaciju Oluja i da se ona može ponoviti i na Kosovu".

Izvor: Novosti

Direktna pretnja, Srbija na
Foto: EPA-EFE/ Marko Ðokoviæ

On je to napisao na svom fejsbuku profilu.

Gaši je naveo da bi trebalo da se "podsete da se lako može ponoviti i u albanskoj verziji i da Vučić ništa nije naučio od Miloševića".

"Škije i zločinac Vučić su zaboravili Oluju. Treba da se podsete da se lako može ponoviti i u albanskoj verziji. Vučić ništa nije naučio od svog duhovnog šefa Miloševića", napisao je Gaši.

Gaši je od ranije poznat po širenju etničke netrpeljivosti prema Srbima, kao i javnom vređanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je negirao zločine u Žutoj kući, dok je za sud za zločine OVK u Hagu rekao da "nije normalan".

U februaru ove godine Gaši je u Prištini napao prosjaka na ulici, tom prilikom šutirajući kutiju sa novcem.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: