Tviter povećava karaktere po tvitu sa 280 na 4.000? Mask otkrio šta još planira

11.12.2022

10:38

0

Mnogi korisnici godinama čekaju ovu promenu na Tviteru

Tviter povećava karaktere po tvitu sa 280 na 4.000? Mask otkrio šta još planira
Ilustracija - Copyright AP Photo/Michael Dwyer, File

Vlasnik Tvitera Ilon Mask nagovestio je da bi, u sklopu novih promena na ovoj društvenoj mreži, Tviter uskoro mogao da poveća broj karaktera po tvitu sa 280 na 4.000.

Kada ga je upitao jedan od korisnika da li postoji takva opcija, Mask je odgovorio sa "da".

U novembru, Mask je otkrio da je planirao da proširi da limit u karakterima bude do 1.000, ali po svemu sudeći, ta brojka bi mogla da bude i 4.000.

Prethodno je saopšteno da Tviter od ponedeljka kreće sa svojom pretplatničkom uslugom "Tviter blu", a cena verifikacije će biti nešto veća za "Epl" korisnike.

Tviter je još ranije saopštio da je pokrenuo uslugu pretplate za osam dolara mesečno koja uključuje dobijanje plave kvačice koju su do sada imali verifikovani nalozi, u trenutku kada je novi vlasnik Ilon Musk počeo reviziju sistema verifikacije platforme.

Nova verzija će dozvoliti korisnicima da edituju tvitove, aplouduju video sminke kvaliteta 1080p (ful HD) i dobiju plavu oznaku da je verifikovan nalog.

Tviter nije objasnio zašto je korisnicima "Epla" veća cena nego ostalima, ali bilo je pojedinih medijskih izveštava da je američka kompanija tražila načine za kompenzaciju naknade koja se naplaćuje u "Epl prodavnici". 

Podsetimo, na Tviteru se nastavlja objavljivanje "Tviterovih dokumenata", a treća runda je otkrila kako je uklonjen lični nalog Donalda Trampa dok je još bio predsednik SAD.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike