Miloš Bojanić napravio kiks u karijeri: Kolega mi je bacio kasetu kroz prozor, to mi je bila najveća pouka

10.12.2022

22:40

0

Zbog promene muzičkog pravca, Bojaniću je prijatelj očitao lekciju

Miloš Bojanić napravio kiks u karijeri: Kolega mi je bacio kasetu kroz prozor, to mi je bila najveća pouka
Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Pevač Miloš Bojanić na estradnoj sceni je skoro pune četiri decenije, a tokom svoje dugogodišnje karijere stvorio je brojne hitove, koji su mu doneli slavu i veliko bogatstvo.

Bojanić priznaje da je voleo da eksperimentiše sa muzičkim pravcima, a to ga je ozbiljno koštalo. Njegove starije pesme prati sporiji ritam, dok su numere novijeg datuma nešto brže, a baš taj moderniji zvuk se nije dopao njegovom prijatelju koji je novu kasetu koju je snimio Miloš bacio kroz prozor. 

Amir Hamzagic/ATAImages
Miloš Bojanić

- Menjao sam pravac tokom karijere, to su bile pesme „Oči zelene“, „Dogodi se il’ ne dogodi“ i „Kao kockar zadnju paru“. Sa numerom „Oči zelene“ sam oborio sve rekorde, dobio Oskar za hit godine, to je pesma koja je potpuno drugačija i modernija. Malo sam otišao napred i kad sam moju novu kasetu dao prijatelju Stojanu Božiću i pitao ga kakva je, on me je pogledao i rekao da je bacio kroz prozor. To je za mene bila jako velika pouka, tad sam stavio prst na čelu i pitao se što ja lutam kad imam najverniju publiku i svoj muzički pravac - ispričao je pevač. 

Iako je ovime, takoreći napravi mali kiks, Bojanić je potvrdio da mu moderniji zvuk nikad nije bio primamljiv, iako je i sa takvom muzikom napravio velike hitove.

ATAImages/Antonio Ahel
Miloš Bojanić

- Naprovtiv da to nije vredno moje karijere. Recimo, „Čigra“ koju sam ja pravio bila je hit nad hitovima. Puštala se u diskotekama, pevale su je i moje mlade kolege, ali ja sebe nisam video u diskoteci, to nije moja publika, ne pripadam toj generaciji. Napravio sam hit, to je bilo ludilo, ali vreme čini svoje, ja nisam za diskoteke - kazao je Bojanić u emisiji „A sad malo mi“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike