Paris Hilton sve potanko isplanirala: Ljudi, u 2023. godini postajem mama!

09.12.2022

22:40

1

Bogatašica na rubu 2022. objašnjava kako ništa nije prepustila slučaju i kada je porodica u pitanju, ne samo posao

Paris Hilton sve potanko isplanirala: Ljudi, u 2023. godini postajem mama!
Paris Hilton - Copyright Profimedia

Paris Hilton, koja je nedavno proslavila prvu godišnjicu braka, bez sumnje uživa u ljubavi s izabranikom Karterom Reumom. Govoreći o njihovim planovima za 2023. godinu, koja nam se bliži gotovo brzinom svetlosti, poznata bogatašica je ispričala da je sada vreme - da postane majka.

Pošto su jedno drugom izgovorili sudbonosno „da", imali su želju da punih godinu dana uživaju sami. Kada im se ta želja i ostvarila, detaljno su isplanirali svaki korak do roditeljstva.

- Zaista smo želeli da uživamo, maksimalno se opustimo u prvih godinu dana braka. Po pitanju porodice, plan je uvek bio da će to biti 2023. Prošli smo fazu prikupljanja ćelija, spremanja i pošto je to sve gotovo, veoma smo uzbuđeni - objasnila je Paris za „E!News".

Osim što zna da će iduće godine postati majka, Hiltonova je sigurna i da će biti najbolja u tome jer je to uloga koju je čitavog života priželjkivala.

- Uvek sam volela decu, ali nikako nisam nailazila na osobu s kojom bih volela da osnujem porodicu. Sada, kada sam ga pronašla, sigurna sam da će on biti najbolji tata našoj bebi i da ćemo živeti pravu magiju - ispričala je ona.

Paris Hilton, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike