Vikend šetnje Fruškom gorom

20:12:00 09.12.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Povodom Međunarodnog dana planina, koji se obeležava 11. decembra, novosadski planinarski klubovi i društva prirediće tokom vikenda šetnje različitog intenziteta po Fruškoj gori.

Vikend šetnje Fruškom gorom

PSD „Železničar” sutra organizuje pešačenje srednje zahtevnom stazom, dugom oko 20 km, pod nazivom „Subotom na Fruškoj gori”, koje počinje u 7.15 časova na Paragovu. Polazak je autobusom broj 72 sa glavne autobuske stanice u 6.55 časova.

U nedelju je akcija „Pešačimo u prirodi” sa startom u 8.30 kod Planinarskog doma „Železničar” na Popovici, dokle se može doći autobusom broj 74, koji sa glavne stanice polazi u osam časova. I ova staza je srednje zahtevna, a šetnjom se odaje čast poznatom slikaru, planinaru i istaknutnom članu „Železničara” Otu Janu, koji je preminuo 14. decembra 2020.

PSD „Poštar” sutra organizuje akciju „Upoznajte svetu Frušku goru pešice – stazom Rubenov krug”, trasom dugom sedam kilometara. Polazak je sa glavne stanice, autobusom 86 za Vrdnik u 9.30, a start je u 10.30 časova od restorana „Arena” na Iriškom vencu.


Izvor: Dnevnik


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
12°
Vlažnost: 88%
Pritisak: 997.3 mb
Vetar: 8 m/s, ESE
Sre 9° - 15° Poslepodnevni pljuskovi
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?