Komedija „Udaj se muški“ stiže u Alibunar, ulaz je besplatan

ALIBUNAR – Novogodišnji program Centra za kulturu opštine Alibunar, koji se realizuje u saradnji sa opštinom Alibunar, upotpunjen je besplatnom večernjom predstavom.

Komedija „Udaj se muški“ stiže u Alibunar! Sreda, 21. decembar, velika sala Doma kulture Alibunar sa početkom u 19 časova. Ulaznice su besplatne, ali je neophodno da iste podignete ranije, počev od 13. decembra, u periodu od 8 do 15 časova, u prostorijama Centra za kulturu.

Na sam dan predstave preuzimaće se preostale ulaznice, od 16 časova, pa do početka predstave, na biletarnici Doma kulture.

Pozorišna predstava „Udaj se muški“ namenjena je odrasloj publici. Odigrana je preko sto puta u mnogim gradovima u Srbiji, Republici Srpskoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Trajanje predstave je sat i četrdeset i pet minuta i prepuna je komičnih situacija i songova. Tri prijatelja imaju deset dana bez finansija da organizuju svadbu uz nerealne zahteve buduće mlade. Duhovit i zabavan pozorišni komad u kom ćete uživati, takođe je i kritika današnjeg vremena i mentaliteta.

U predstavi igraju Snežana Savić i Ratko Tankosić Sarma, kao i mlađi glumci beogradskih pozorišta Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur i Aleksandar Meda Jovanović.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.