"Zdravo, odlazim": Srpkinja (25) uhvaćena tokom pljačke kuće u Milanu - Pozdravila vlasnike i pokušala da pobegne!

09.12.2022

09:28

0

Autor: M. B.

Uhapšena Srpkinja ima dosije

"Zdravo, odlazim": Srpkinja (25) uhvaćena tokom pljačke kuće u Milanu - Pozdravila vlasnike i pokušala da pobegne!
Ilustracija - Copyright Ilustracija / Profimedia

Srpkinja (25) uhapšena je juče u Milanu, nakon što je uhvaćena prilikom pokušaja krađe u jednoj kući.

Kako pišu italijanski mediji, muškarac (30) i njegova žena (32) izašli su na ručak oko 13 sati, a vratili su se kući oko 14.45 sati. Međutim, kako je kasnije ispričao muškarac policiji, ključ u bravi se nije okretao i morali su na silu da uđu u kuću. 

Tada su zatekli stvari razbacane i nagomilane po podu, kroz koje su morali da se probijaju. 

U spavaćoj sobi zatekli su uljeza - ženu obučenu u crno koja je tražila dragocenosti u nameštaju, nakon što je već ispreturala sve fioke. 

Muškarac je policiji rekao da se ona u tom trenutku pozdravila i pokušala da ode, kao da se ništa nije desilo! Međutim, oni su je zadržali i pozvali policiju. 

- Kuća je opljačkana, U spavaćoj sobi je nepoznata žena koja je preturala po fiokama, "Zdravo, odlazim", rekla je kada nas je videla i dodala "Molim vas ne zovite policiju" i pokušala da ode, kao da nije upala u tuđu kuću da krade. Sa već zgrabljenim draguljima i novcem u džepu, ukupne vrednosti od 7.500 evra - rekao je muškarac policiji, preneli su mediji.

Policija je potom došla na lice mesta i uhapsila 25-godišnju Srpkinju, za koju se navodi da ima dosije. Kod nje su pronađena klešta, kao i "plen" - sat "audemars piguet" od 5.000 evra, tri dragocena prstena i hiljadu evra u gotovini.

Tamošnji mediji navode da se ona verovatno vodila pretpostavkom da stanari neće celog dana biti kod kuće, zbog praznika. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike