Je’n, dva tri, dva, dva tri – Karte za Valcer – parti Beogradske filharmonije rasprodate 1Foto: Promo portal BGF

Za samo dva dana rasprodata su oba novogodišnja koncerta Beogradske filharmonije zakazana za 29. i 30. decembar, a za kraj godine Filharmonija priređuje nesvakidašnji valcer-parti, pod dirigentskom palicom Morica Gnana., piše FoNET .

Najtraženiji koncerti u godini, Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije (BGF), izazivaju ogromno interesovanje. Ulaznice se brzo rasprodaju, a Valcer parti je oborio dosadašnje rekorde jer su sve karte prodate za samo dva dana, saopšteno je iz Filharmonije.

Čuveni novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije održaće se na Kolarcu od 20 časova a kako piše na portalu BGF fanovi su već navikli da ih orkestar iznenađuje u neočekivanim izdanjima.

Za kraj ove godine spremaju se valceri, ali na filharmonijski način.

“Je’n, dva tri, dva, dva tri… Ples balskih dvorana koji je uveo bliskost među igračima i tako skandalizovao javnost, vremenom je postao jedan od obeležja Beča.

Za razliku od Bečke filharmonije, Beogradska predstavlja svoj izbor valcera, od simfonijskih, preko Bernštajnovih do filmske muzike, a publika može da očekuje sve osim Johana Štrausa!, poručuju iz Beogradske filharmonije.

Dirigent Moric Gnan, pod čijom će upravom biti održana oba koncerta, jedan je od najsenzacionalnijih dirigenta svoje generacije, koji dobija izvanredne kritike za inovativan pristup svom širokom repertoaru, što ga čini sjajnim izborom za filharmonijske novogodišnje nastupe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari