');
Najnovije vesti
Blic Zabava

"Slao mi je poruke DVA DANA PRED NJEGOVU SVADBU" Pevačica otkrila sramne stvari: "Zauzeti muškaraci misle da su slobodni"

Pevačica Sara Reljić progovorila je o nepristojnim ponudama koje dobija od zauzetih momaka i tom prilikom istakla da joj je jedan dečko slao poruke dva dana pred njegovu svadbu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Sara Reljić 1 Foto: Branko Janačković, Ivana Anđelković / RAS Srbija
Sara Reljić 1

Sara Reljić, bila je gost novog izdanja emisije 'Pitam za druga' i pored gorućih tema u Beloj kući, govorila je i o svom privatnom životu, ali i izborima muškaraca.

Blic preporučuje
Sara Reljić
Foto: O. Bunić / Ringier
Sara Reljić

- Previše je zauzetih muškaraca koji misle da su slobodni. Zazeti... Imaju devojke i startuju! Ima profilnu sliku sa devojkom i piše, jedan mi je pisao dva dana pred svadbu! Tada sam ga pitala koju pesmu ću da im pevam za prvi ples, na šta mi je rekao da sam bezobrazna! Kako da ne budem izbirljiva, kad se tako ponašaju! Ja volim malo zgodnije muškarce, još ako može da bude nabildovan, da kada ga uhvatim za ruke i kažem: 'aaah'! Iskreno, više volim crne muškarce, iako mi se skoro dopao plavi - nasmejala se Sara.

Sara Reljić
Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija
Sara Reljić

Inače, kako su pisali mediji ranije Sara Reljić je navodno bila razlog raskida između Dare Bubamare i njenog dve decenije mlađeg dečka Tonija. Dara se odmah oglasila ovim povodom i žestoko isprozivala Reljićevu, nazvala je "pevaljkom" i navela da će zauvek pevati za 82 evra.

Darine prozivke prokomentarisala je i Sara koja je otkrila da se sa Tonijem videla nakon što je on raskinuo sa njenom starijom koleginicom.

- Mislim da je to rekla ishitreno i možda pomalo neupućeno u priču, zato je ubrzo i obrisala stori. Nema potrebe za tužbom jer ja stariju koleginicu nikada ne bih u lošem kontekstu ne bih uzela u usta. Ja nju jako volim, to se zna još od Pinkovih Zvezda. A sa Tonijem nisam imala ništa, osim par izlazaka. Svakako mi je rečeno da su oni raskinuli pre nego što sam pristala da izađem sa njim - rekla je Sara, a na pitanje da li je u kontaktu sa Tonijem, ona je kratko odgovorila:

- Sa Tonijem se nisam čula par dana.

- Imam svoj novi ljubavni život. Neke pevaljkice zaista misle da će preko mene biti uspešnije. Žao mi je, i dalje ćeš iako negde nastupaš, pevati za honorar od 82 evra. Ti mala pevko, budeš li me spominjala i lagala za momke iz moje davne prošlosti, popićeš tužbu - napisala je Dara na svom Instagram profilu.

VIDEO:Sara Reljić: Možda ponovo uđem u rijaliti