Magazin

Hrvatski fudbaler proglašen za najzgodnijeg, ali tek da vidite kakvu ženu ima (FOTO)

domagoj-vida-ivana

Hrvastka reprezentacija uspela je da se plasira u četvrtfinale Svetskog prvensta u Kataru, a mnogi im predviđaju odličan plasman na ovogodišnjem Mundijalu.

Naravno kao što to obično i biva mediji su preplavljeni tekstovima o fudbalerima i njihovim lepšim polovinama, a nedavno je izabran i najzgodniji reprezentativac po glasovima hrvatskih čitalaca, piše Stil.

Ove godine titula je pripala Domagoju Vidi, a ovaj 33-godišnjak trenutno je igrač atinskog AEK-a.

Iako još uvek nije zaigrao na prvenstvu njegova supruga Ivana Vida pružala je podršku sa tribina, a njen atraktivni izgled nije prošao nezapaženo.

Ivana i Domagoj upoznali su su 2012. godine, a ljubav je planula u jednom noćnom izlasku.

Dve godine kasnije Ivana, tada prezimena Gugić, ponela je titulu Kraljice Hrvatske. Pred oltar su stali u junu 2016. godine u Umagu kada su u vezi bili četiri godine, a godinu dana ranije kao kruna ljubavi stigao je sinčić David.

U početku su svoju vezu održavali na daljinu jer je Domagoj fudbal igrao za ukrajinski Dinamo Kijev, a Ivana je još studirala u Zagrebu.

Ubrzo se preselila kod njega i od tada su gotovo nerazdvojni. Bivša misica u javnosti je poznata i po tome da “nema dlake na jeziku”.

Inače, Ivana je velika zaljubljenica u modu i često nosi dizajnerske krpice, a jednom prilikom pohvalila se i skupocenim poklonom koji je dobila od supruga, a u pitanju je bio telefon od 24-karatnog zlata.

Pre udaje za hrvatskog reprezentativca na izborima za mis osvojila je čak četiri lente: “Prva pratilja Miss Hercegovine”, “Miss turizma Hrvatske”, “Prva pratilja Miss Dalmacije” i “Kraljica Hrvatske”, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Zbog njene bolesti fudbaler se odrekao karijere, a poznata voditeljka ga prevarila sa pilotom

Čitajte Luftiku na Google vestima

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

61 Shares
Share via
Copy link