Proširenje prečistača za Rumenku i Kisač će morati da sačeka, tender nije uspeo

Proširenje kapaciteta prečistača otpadnih voda za Kisač i Rumenku će morati da sačeka neko bolje vreme, jer tender za izbor izvođača radova nije uspeo.

Za sada nema informacija da li će UGZI raspisati novi tender jer je pri kraju budžetska godina. 

Ovi investicija je jedno od većih planiranih ulaganja u kanalizacionu mrežu grada za 2022. godinu i procenjena je na više od 195 miliona dinara.
Proširenje kapaciteta prečistača otpadnih voda za Kisač i Rumenku predstavljaju drugu fazu realizacije ovog projekta i prvi deo pogona izgrađen je pre desetak godina.
 
Ova dva prigradska naselja imaju oko 13.500 korisnika na kanalizacionoj mreži i proširenjem će se omogućiti da svi budu priključeni na prečistač.
  • Maca

    08.12.2022 21:24
    Rumenacki put
    Kada ce da se smilujete iprovedete kanalizaciju na Rumenackom putu od nadvoznjaka prema Rumenci?Mi nemo ni kanalizaciju ni ulivu asvaltiranu ,kao da smo u pustinji.A ima i ovde stanovnika ali boze moj premalo izgleda.Dali mislite na Sajlovu neku skolu da deca neputuju,bar do cetvrtog razreda?
  • Damir

    08.12.2022 19:40
    Ali...
    Prvo proverite koliko se domaćinstava u Rumenki priključilo na divljaka,oni su pametni a budale plaćaju .
  • ZX

    08.12.2022 19:02
    Sitan tender do tendera
    Kanalizacija je prljav posao, a osim toga ni jedan bata nije bio zainteresovan. Moraće da se pričeka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.