Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 08.12.2022.

11:10

Milan želi Griliša

Fudbaler Mančester sitija i engleski reprezentativac Džek Griliš mogao bi da nastavi karijeru u Milanu, prenosi "Kalčomerkato".

Izvor: B92

Autor:B92

Milan želi Griliša
Foto: Profimedia

Italijanski mediji navode da glavni operativci Milana Frederik Masara i Paolo Maldini žele na kraju sezone da angažuju Griliša, koji je najskuplji igrač u istoriji Premijer lige.

Mančester siti je prošle godine engleskog reprezentativca kupio od Aston Vile za 117,5 miliona funti.

Milan želi da u junu naredne godine proda portugalskog reprezentativca Rafaela Leaoa, a umesto njega će pokušati da angažuje Griliša. Leao ima ugovor sa šampionom Italije do juna 2024. godine.

Italijanski mediji ističu da čelnici Mančester sitija razmatraju da prodaju Griliša, koji nije uspeo da se nametne kao jedan od ključnih igrača u ekipi Pepa Gvardiole. Mančester siti je spreman da proda engleskog reprezentativca za oko 70 miliona evra.

Griliš (27) je prošle godine stigao u Mančester siti iz Aston Vile, a za "gradjane" je odigrao 55 utakmica i postigao je sedam golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve