Mreža laži, nasilja i ucena: Uzbudljivi triler „Jedini izlaz“ Marka Popovića

08.12.2022

16:00

0

Advokatica Ana Kolar i policijski inspektor Dejan Štrbac započinju potragu za istinom

Mreža laži, nasilja i ucena: Uzbudljivi triler „Jedini izlaz“ Marka Popovića
Copyright Promo / ARTvista

U požaru u klubu „Jedini izlaz“ Ana Kolar je ostala bez muža i bez sećanja na tu jezivu nesreću i dane koji su joj prethodili. Šest godina kasnije, dobija informacije koje dovode u pitanje sve što je uopšte znala o tragediji, ali i o svom suprugu.

Paralelno s tim, ubistvo najboljeg ćerkinog druga uvlači inspektora Dejana Štrpca u lanac zločina, koji je započeo misterioznim nestankom jedne devojke pre šest godina.

Advokatica Ana Kolar i policijski inspektor Dejan Štrbac započinju potragu za istinom, što ih suočava sa mrežom laži, nasilja i ucena, ali i mračnim tajnama iz sopstvene prošlosti.
 

Promo/Laguna
 

Psihološki triler

Pred čitaocima je izvanredno napisan triler „Jedini izlaz“ Marka Popovića po kome su nastali istoimeni popularni film i serija.

- Serija jeste prvo izašla, ali je sve počelo od ideje za roman, koji sam pisao paralelno sa scenarijem - otkrio nam je Marko Popović.

- Tako da je u slučaju "Jedinog izlaza" proces adaptacije priče iz jednog u drugi medij zapravo bio dvosmeran. Koliko je scenario uticao na roman, toliko je i roman uticao na scenario.

Marko kaže da su sličnosti u tretmanu priče velike, ali misli da su razlike dovoljne da će svi koji su gledali seriju u romanu pronaći jedno potpuno novo iskustvo.

- Pre svega, roman je po žanru više psihološki triler. Dvoje glavnih junaka se neprekidno suočavaju sa mnogim opasnostima, ali se jedini izlaz iz svega što im se dešava ipak nalazi u suočavanju sa samim sobom.

Promo/Jedini izlaz
 

Marko Popović autor i scenarista TV serija

Marko Popović (1978, Beograd) završio je dramaturgiju na FDU i školu filmske režije u Njujorku.

Autor je i scenarista TV serija „Jedini izlaz“, „Tajne vinove loze“ i „Poziv“, dok je po njegovom romanu „Jedan pogrešan korak“ snimljena TV serija „Nemirni“.

Trenutno razvija regionalnu TV seriju „Južni tok“ i piše novi roman.

Dinamičan i napet roman „Jedini izlaz“ ispričan u prvom licu sa vrhunskim zapletom možete pronaći u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.

Noć knjige od 9. do 11. decembra

27. Noć knjige održaće se od 9. do 11. decembra  u 33 grada u Srbiji i regionu, ukupno na 59 lokacija, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs očekuje vas više od 50.000 naslova, hitova domaće i svetske književnosti, sjajan gift program i odličan izbor naslova na engleskom jeziku.

I ove godine pripremljeni su fantastični popusti do čak 40% i sjajni pokloni!

Popusti na Lagunina izdanja: za kupovinu jedne knjige 25%, za dve knjige 30%, za tri knjige 35%, a za četiri ili više knjiga 40%.

Na knjige drugih izdavača koji su se priključili Noći knjige, strana izdanja i gift asortiman važiće popust od čak 20%.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike