Variranje pritiska vode u Novom Sadu u rubnim delovima mreže i na višim spratovima

Zbog rekonstrukcije glavne trafo stanice u Fabrici vode tokom protekle noći, postoji mogućnost da tokom celog dana bude manjih oscilacija u pritisku, saopštilo je JKP "Vodovod i kanalizacija".
Variranje pritiska vode u Novom Sadu u rubnim delovima mreže i na višim spratovima
Foto: Pixabay
Kako je navelo ovo preduzeće, variranje pritiska vode moguće je u rubnim delovima vodovodne mreže i na višim spratovima zgrada koje nemaju hidropak.
Kako navode, razlog je taj jer se sistem još stabilizuje.
Podsetimo da je veći deo Novog Sada sinoć oko 22 časa ostao bez vode zbog ovih radova. Kako su javljali Novosađani, vode nije bilo u delu Novog naselja, Limana II, Satelita, Grbavice, Vidovdanskog naselja, Klise, Sajma, Adica, Starog grada, Telepa, Podbare, Rotkvarije, Banatića, a bez vode su bili i Futog, Kać i Čenej.
  • Армаггедон

    08.12.2022 10:49
    Ни стара детелинара није имала воде синоћ.
  • Del Boj

    08.12.2022 10:36
    Zaboravili ...
    ...ste i Rumenku,celu noc nismo imali ni kap.
  • Zema

    08.12.2022 10:11
    Ja sam pored vodovoda pa nemam. Doduše u potkrovlju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.