Greška u dokumentarcu Megan Markl i princa Harija: Optuženi za krađu fotografije!

08.12.2022

06:45

0

Najava i trejler izašli su u razmaku od nekoliko dana, a gledaoci su već primetili greške koje su se pojavile u videima. Jedna od njih je fotografija koju su iskoristili kao svoju, iako ona to nije

Greška u dokumentarcu Megan Markl i princa Harija: Optuženi za krađu fotografije!
Megan Markl i princ Hari - Copyright Profimedia

Odbegli kraljevski par Megan Markl i princ Hari nedavno su najavili dokumentarac koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Jedna od fotografija koja se u najavi nalazi prikazuje veliki broj paparaca, koji su fotografisali supružnike tokom događaja. Ali, na društvenim mrežama su se pojavili komentari ljudi koji su primetili nešto čudno.

Neki od njih prepoznali su fotografiju koja je nastala pre 10 godina, 2011, čak 5 godina pre nego što su se Hari i Megan uopšte upoznali. Fotografi koji su prikazani zapravo nisu fotografisali njih, nego su se pojavili na premijeri legendarnog filma 'Hari Poter i darovi smrti', gde su svi pogledi bili usmereni prema tri glumca u glavnim ulogama, Danijelu Redklifu, Emi Votson i Rupertu Grintu.

Printscreen / Netflix
Sporna fotografija iz dokumentarca o Megan i Hariju

Oko fotografije se oglasila i Ingrid Stjuard, autorka koja godinama piše o kraljevskoj porodici. 

- Mislim da Hari to još nije shvatio, ali "Netfliks" je bio nemaran u ovom slučaju, zato što će ovo oslabiti komentar o zaštiti njegove porodice. Lažna fotografija oslabiće njegovu poentu - rekla je ona.

Premijeri nije prisustvovao nijedan član kraljevske porodice, a fotografija se može pronaći prva, kada se na stranici 'Alami' upiše pojam paparaci.

Podsetimo, eksplozivni trejler za dokumentarac o Megan Markl i princu Hariju, koji je koštao 100 miliona dolara, objavljen je nedavno na Netfliksu. Par je podelio ličnu kolekciju nikada ranije viđenih fotografija, uključujući nekoliko na kojima Megan plače. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike