Ronaldova sestra traži od brata da napusti reprezentaciju: Dođi kući, dosta smo svi patili!

07.12.2022

14:23

0

Autor: 24sedam

Katja Aveiro u ratu sa onim delom Portugala koja otvoreno mrzi do juče najboljeg igrača i prvu sportsku zvezdu zemlje

Ronaldova sestra traži od brata da napusti reprezentaciju: Dođi kući, dosta smo svi patili!
Ronaldo je bio na klupi na početku meča - Copyright Tanjug/AP Photo/Natacha Pisarenko

Sestra Kristijana Ronalda Katja Aveiro ne deli sreću većine Portugalaca zbog pobede nad Švajcarskom, jer su se navijači okrenuli protiv njenog brata i danas slave to što je uspeh došao dok je on bio na klupi.

Sestra bi volela da se brat povuče iz reprezentacije i dođe kući:

- Pobedio je Portugal. Hvala bogu. Novi talenti su zablistali. Divno. Hoćemo li ovo da dobijemo? Verujem! Na stadionu su vikali za Ronalda. Ne zato što je Portugal pobeđivao... ? Drago mi je što je Portugal pobedio.

Pa čak ni to ne poništava koliko su se nisko spustio veći deo portugalskog naroda. A to je ono što nije u redu, jer oni i dalje psuju, vređaju, nezahvalni su. Previše sam tužna zbog onoga što sam pročitala i čula. Ne ovde u Kataru, nego u mojoj zemlji, u njegovoj zemlji... Ali stvarno tužno.

Tako sam želela da dođe kući, napusti reprezentaciju i sedne pored nas da ga zagrlimo i kažemo mu da je sve u redu, podsetimo ga šta je postigao i iz kog je doma, toliko sam želela da ne ide tamo više, dovoljno smo patili (nikad neće saznati koliko). Veliki si, a mali ne shvataju koliko si ogroman... Dođi svojoj kući. Gde te razumeju, gde te grle. Kao i uvek. Odakle ti sva zahvalnost. A ne nezahvalnost. Hvala ti Ronaldo. Hvala. Toliko sam te se uželela. Ali šta god da odlučiš, mi smo uz tebe. Do smrti. Hvala - napisala je sestra Ronalda.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike