Zdravlje žene

Patila od užasnog poremećaja u ishrani, mislila da mora da bude mršava da bi bila glumica

Glumica krasi naslovnu stranu januarskog broja magazina Women's Health i tom prilikom je otkrila sa kakvim se pritiscima susretala tokom svoje karijere koja je počela kada je bila devojčica.

Sreda, 07.12.2022.

08:36

Autor: M. M.

Patila od užasnog poremećaja u ishrani, mislila da mora da bude mršava da bi bila glumica
Foto: Profimedia

Podeli:

"Hilari Daf je patila od "užasnog" poremećaja u ishrani kada je imala 17 godina", preneli su svi svetski mediji.

Ova 35-godišnja zvezda se za Women's Health osvrnula na uticaj slave i pritisak koji je osećala kao tinejdžerka: "Ja sam ispred kamere, a glumice su mršave. Bilo je zastrašujuće", rekla je.

Glumica je otkrila da je naučila da ceni svoje zdravlje i da prihvati novi fokus i da radi aktivnosti zbog kojih se oseća snažno umesto da samo poboljša svoj izgled.

I ranije je isticala da je briga o zdravlju veoma bitna: Terapija mi mnogo pomaže. Trudim se da radim na Zoom-u sa svojim terapeutom najmanje dva puta mesečno, ako ne i više, ukoliko mi zatreba. Ali mislim da samo treba da razgovarate i imate prave ljude oko sebe koji mogu zaista da slušaju kada vam je potrebno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare