');
Najnovije vesti
Blic Zabava

"IGRA SUDBINE" NASTAVILA SA SNIMANJEM Otkrivamo! U seriju se vraća OMILJENI LIK: "Publika je insistirala"

Nakon što se Dragana Mićalović vratila u seriju "Igra sudbine" i nastavila sa snimanjem, još jedan omiljeni lik doneće intrige u nastavku popularne telenovele. Na velika vrata vraća se Dijana Erski, odnosno Iva Štrljić, koja će uskoro početi sa snimanjem svojih scena.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Igra sudbine Foto: A. Krstović / RAS Srbija
Igra sudbine

- Televizijska publika je želela da se vrati Dijana Erski. Pisali su produkciji kako bi se ponovo smejali duhovitim rečenicama Ive Štrljić. Produkcija im je uslišila želju i pozvala Ivu koja je prihvatila da se vrati u seriji, što ju je obradovalo - kaže izvor za "Blic".

Iva Štrljić
Foto: Milan Ilić / Ringier
Iva Štrljić

Iva sada snima seriju "Od jutra do sutra", a uskoro se vraća svom jatu, gde će pomrsiti konce mnogima.

- Dijaninim dolaskom mnogi likovi će biti iznenađeni. Biće tu novih tračeva, spletkarenja, intriga - naglašava naš izvor.

Inače, Iva je ranije rekla da joj je drago što je imala veliku podršku publike zbog uloge Dijane Erski.

Pročitajte još

- Ne prođe dan, a da mi neko ne kaže koliko mu se dopada kako glumim Dijanu i kako bi želeli što više da me ima na televiziji u raznim serijama. Uvek se raznežim kada čujem tako nešto jer shvatim kolika je moć dobro urađenog posla i koliko ljudi poštuju činjenicu da sam odigrala nešto što ih veseli, raduje. Mene posebno čini srećnom sve što mi kažu deca. Oni se slikaju i uvek imaju potrebu da me zagle, poljube i to je ono najdragocenije. Činjenica je da ćemo ostati junaci njihovog detinjstva - iskrena je Iva, te dodaje:

- Kad god mi je bilo teško, izađem i uvek neko dovikne: "Obožavamo vas, jedva čekamo večeras da vas gledamo...", i meni odmah bude lakše.

Podsetimo, seriju "Igra sudbine" su nedavno napustili scenarista Žarko Jokanović, glavna glumica Milica Milša i Danica Ristovski.