');
Najnovije vesti
Blic Zabava

CECIN BIVŠI POKAZAO DEVOJKU U jeku spekulacija o vezi sa Jovanom Ljubisavljević, Bogdan Srejović je NJU ponosno uzeo za ruku pred svima (FOTO)

Nakon što se mesecima spekulisalo o njegovoj navodnoj romansi sa voditeljkom Jovanom Ljubisavljević, ugostitelj Bogdan Srejović je pokazao devojku na društvenim mrežama.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Bogdan Srejović Foto: bogdansrejovic / Instagram
Bogdan Srejović

Naime, Bogdan je na svom Instagram nalogu podelio fotografiju na kojoj je moguće videti ga kako se drži za ruke sa izvesnom Darijom, a ceo ovaj prizor je ispraćen uz reč "ljubav".

Blic preporučuje

Ono što je posebno interesantno je to da je na njenom profilu moguće naći zajedničku fotografiju nastalu još krajem avgusta tekuće godine.

Bogdan Srejović i Darija
Foto: bogdansrejovic / Instagram
Bogdan Srejović i Darija

Par je tada pozirao sa manekenkom Sunčicom Travicom tokom jednog noćnog izlaska.

Podsetimo, Bogdan je postao poznat domaćoj javnosti kada je uplovio u romansu sa pevačicom Svetlanom Ražnatović Cecom, kada je obelodanjeno i da iza sebe ima razveden brak sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića.

Bogdan Srejović, Sunčica Travica i Darija
Foto: daria.elazzouzi / Instagram
Bogdan Srejović, Sunčica Travica i Darija

Nakon raskida jednogodišnje romanse sa Cecom, Srejović nije bio zastupljen u javnosti dok nije u više navrata primećen sa nekadašnjom zadrugarkom Jovanom Ljubisavljević, pri čemu je Osman Karić više puta istakao da je njegova nesuđena snajka varala njegovog sina Stefana Karića upravo sa Bogdanom. Srejović i Jovana su tada oštro demantovali ove navode.