Nova vest
Fudbal

Utorak, 06.12.2022.

16:04

Borjanov naslednik ostaje na "Marakani"

Golman Crvene zvezde Nikola Vasiljević produžio je ugovor sa "crveno-belima" do juna 2026. godine, saopštio je beogradski fudbalski klub.

Izvor:

Autor:

Borjanov naslednik ostaje na
Foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela naveo je da je ugovor nagrada za trud, rad i ponašanje Vasiljevića.

"Vasiljević je došao pre tri godine u klub, ostavio je dobar utisak, bio i na nekoliko pozajmica gde je odlično branio. Poslednjih šest meseci je u klubu kao podrška Milanu Borjanu, a ovaj ugovor je priznanje za njega, njegov trud i dobro ponašanje. Nije lako biti rezerva Borjanu koji je neprikosnoven među stativama, ali mi mislimo i na budućnost", rekao je Mrkela, preneo je zvanični sajt kluba.

On je istakao da je Vasiljević budućnost Crvene zvezde.

"Protiv Zenita je odlično branio u veoma teškoj utakmici koja, uprkos tome što je bila prijateljska, iziskivala je dosta posla za njega, s obzirom da se suočavao sa odličnim fudbalerima. Potvrdio je svoj kvalitet i verujem da će još mnogo godina biti sa nama u Zvezdi", dodao je Mrkela.

Vasiljević (26) je izjavio da je presrećan što je produžio ugovor sa srpskim šampionom.

"Ljudi iz kluba su me pozvali da dođem, da se dogovorimo oko novog ugovora i zaista sam presrećan što ću i dalje biti u Zvezdi. Znači mi poverenje kluba, već treću godinu sam ovde, i evo sada sam produžio ugovor, tako da ću nastaviti da radim sa željom da novi mandat bude bolji od prethodnog. Prijaju mi treninzi sa Borjanom i Popovićem, stariji su, iskusniji golmani, tako da pokušavam da učim od njih. Želja mi je da stanem na gol Crvene zvezde, a što se tiče klupskih ciljeva - samo da nastavimo kao i do sada", istakao je Vasiljević.

Vasiljević je stigao u Crvenu zvezdu u julu 2019. godine, a bio je na pozajmicama u Radniku, Proleteru i Napretku. Za "crveno-bele" branio je na devet utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve