Audio-vizuelni performans "International Internal Catastrophes" sutra u Fabrici

Audio-vizuelni performans "International Internal Catastrophes (IIL)" izvešće se u sredu, 7. decembra u Fabrici.
Audio-vizuelni performans "International Internal Catastrophes" sutra u Fabrici
Foto: 021.rs
Performans se održava u okviru pratećeg programa izložbe "Mlečni put - umetnost, vreme, prostor".
IIL je autorski rad dva umetnika - Thanasis Kaproulias aka Novi_sad i Isaac-a Niemanda, a sa audio i filmskim materijalom snimljenim na Islandu i pretvorenim u audio-vizualne fatamorgane. 
U ovom projektu umetnici razvijaju visceralni i dubok optičko-zvučni okvir, kroz koji pokreću unutrašnje receptore i pojačavaju evoluciju i razvoj retke kulturne razmetljivosti, izgrađene na mitskim krešendima, usporenim delirijumima, neodoljivoj vizuelnoj energiji, hiper-lepote, elegancije i naravno, napetosti.
 
Performans počinje u 18 časova.
 
Biće prisutan i Novi_sad koji će u četvrtak, 8. decembra od 11 časova održati "master-class" sa studentima Umetničke akademije iz Novog Sada na predmetu Intermedijalne umetnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič