');
Najnovije vesti
Blic Kultura Vesti

Beogradski sastav "Kanda, Kodža i Nebojša" najavljuje tradicionalni koncert: Termin je odavno dobro poznat

Beogradski sastav "Kanda, Kodža i Nebojša" će, u već tradicionalnom terminu, 1. januara odsvirati svoj novogodišnji koncert u "Zappa bazi".

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Kanda Kodza i Nebojsa foto R Getel Foto: R. Getel / RAS Srbija
Kanda Kodza i Nebojsa foto R Getel

- Termin je odavno dobro poznat. Repertoar je dodatno armiran hitovima sa "Betona". U duhu tradicije, mesto je sasvim novo – Zappa baza. Dajemo sve od sebe i u 2023. - poručuju članovi benda KKN.

Sredinom prošlog meseca, najaktivniji gitarski sastav "Kanda Kodža i Nebojša" objavio je svoj novi studijski album „Beton“ najavljen istoimenim singlom. Album „Beton“ je izazvao veliko interesovanje medija i fanova benda, pa nakon beogradske promocije, održali su i promociju albuma u Zagrebu gde su snimili i novi spot za pesmu „Tu i tamo, tamo tamo“.

Album hvale i hrvatski mediji te je u jutarnjem.hr izašla vest da ih je obradovao album "Beton" na kojem KKN kako kažu “zvuče svirački čvršće i stilski čišće, koherentnije i energičnije nego na nekim ranijim izdanjima”, A na pitanje srpskog novinara Balkanrocka koja je to priča koju su hteli da ispričaju ovim albumom, pevač Oliver Nektarijević je izjaviio: “Nije tu bilo neke namere, zaista, priča se ispričala sama. Ja mogu samo, kao svi matori ljudi, da kažem nešto tipa – živi dok si živ, probaj da uživaš u životu, iskoristi ga maksimalno, ceni svoj i tuđ život, trudi se da budeš dobar, pravedan.”

U iščekivanju novog spota, bend je najavio svoj novogodišnji koncert. Koncert sastava KKN će 1. januara otvoriti alt pop bend iz Beograda KIKA koji su ove godine izdali album pod nazivom "Na ivici mogućnosti”.