Samjuel Eto ispred stadiona u Dohi udario i oborio muškarca na zemlju 1Foto: Shutterstock/ph.FAB

Predsednik Fudbalskog saveza Kameruna Samjuel Eto snimljen je kako šutira i obara jednog muškarca na zemlju tokom svađe ispred stadiona 974 u Dohi, nakon utakmice osmine finala Svetskog prvenstva između Brazila i Južne Koreje.Bivši napadač Barselone i Intera zastao je da bi se fotografisao sa navijačima u bilzini stadiona. Na snimcima koji danas kruže društvenim mrežama vidi se njegova reakcija na komentare čoveka koji je držao kameru.

U početku su ga zadržali ljudi koji su bili u njegovom okruženju, ali je zatim Eto prišao i šutnuo čoveka, koji je pao na zemlju.

Eto je u Kataru boravio kao čelni čovek Fudbalskog saveza Kameruna, koji je prošle nedelje eliminisan sa ovog takmičenja.

On je takođe jedan od ambasadora Svetskog prvenstva, ali nije poznato u kom svojstvu je 41-godišnjak prisustvovao utakmici u ponedeljak uveče između Brazila i Koreje (4:1). ;

Eto je igrao na četiri svetska prvenstva za Kamerun u periodu od 1998. do 2014. godine, a pre godinu dana je postao predsednik tamošnje fudbalske organizacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari