Oglasio se čovek koga je Eto nokautirao: Jedno pitanje razbesnelo legendarnog fudbalera - Rekao mi je da sam preglup! (VIDEO)

06.12.2022

10:58

0

U prvi mah mislilo se da je u pitanju navijač

Oglasio se čovek koga je Eto nokautirao: Jedno pitanje razbesnelo legendarnog fudbalera - Rekao mi je da sam preglup! (VIDEO)
Samjuel Eto nasrće na jutjubera iz Alžira - Copyright Printscreen/Twitter/AlGERIA_1954

Nakon utakmice osmine finala na Svetskom prvenstvu u Kataru, između brazila i Južne Koreje, isplivao je snimak legendarnog fudbalera, a sada predsednika Fudbalskog saveza Kameruna, Samjuela Etoa, kako nakon kraće rasprave udara nepoznatog muškarca.

Sve se dogodilo na parkingu ispred stadiona, dok je proslavljeni Eto bio okružen obezbeđenjem, ali i navijačima koji su poželeli da se fotografišu, pa je u prvi mah delovalo da je reč o jednom od navijača.

Međutim, ubrzo je ustanovljeno da je reč o jutjuberu iz Alžira, koji se potom i oglasio o čitavom slučaju.

 

 

Kako je naveo, povod za nasilni čin bilo je pitanje o sudiju Bakariju Gasami.

Naime, ranije je bilo glasina da je Eto navodno ponudio mito pomenutom arbitru, pa je bilo i govora da bi Kamerun mogao da bude isključen sa Svetskog prvenstva.

- Dobio sam batine, jer sam ga pitao o sudiji Gasamu. Rekao mi je da sam preglup da razgovaram sa njim. Njegova slava nije dovoljna, on nema pravo da podigne ruku ni na koga - poručio je Alžirac.

Kamerun je na kraju učešće na Mundijalu okončao u grupnoj fazi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike