Darko Lazić o novoj devojci: Smeju mi se iza leđa da ovo neće uspeti, a Kaća se prema mojoj deci ponaša kao da im je majka

06.12.2022

09:19

1

Darko Lazić ističe da je Kaća prava domaćica i žena za brak

Darko Lazić o novoj devojci: Smeju mi se iza leđa da ovo neće uspeti, a Kaća se prema mojoj deci ponaša kao da im je majka
Katarina i Darko Lazić - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Pevač Darko Lazić posle raskida sa koleginicom Barbarom Bobak uživa u ljubavi sa Katarinom, devojkom sa kojom se zabavljao pre nego što je uplovio u brak sa Anom Sević

Folker ističe da je ponosan na vezu sa novom devojkom, te ističe da iako mnogi ne veruju u njihovu ljubav, on će dokazati suprotno. Osim toga, Lazić je otkrio i kako se njegova sadašnja devojka slaže sa njegovim naslednicima, kao i da li je još uvek u braku. 

- Kad mi dođu deca, Kaća se prema njima ponaša kao da im je druga majka. Njena sestra ima dvoje dece, majka joj je vaspitačica i zna sa decom. Moju čuva kad dođu, a imaćemo, nadam se, jednog dana i svoju - kazao je Darko Lazić i dodao da je Katarina odlična domaćica:

Instagram printscreen/darkolazicofficial
Darko Lazić sa devojkom Katarinom

- Ona sad brak zamišlja samo sa mnom. Katarina se u kuhinji snalazi kao da se tamo rodila! Sve zna da sprema, a ljudi misle da je još jedna fitnes instruktorka koja nema pojma o životu. Imaju predrasude svi prema nama, ali uverićemo ih sve da su stvari drugačije.

Kako je poznato da mu veze ne traju dugo, pevač kaže da se suočava sa komentarima da mu neće ni ova veza uspeti. 

- Kaća uvek priča da se ništa nije promenilo među nama otkad smo se upoznali. Mi se poznajemo više od 10 godina, naše porodice se znaju i između nas su uvek postojale simpatije. Mi smo davno bili u vezi, sada smo samo posle toliko vremena sve obnovili - navodi Lazić, pa demantuje priče da je ona i dalje u braku.

Instagram screenshot / darkolazicofficial
Darko Lazić sa devojkom Katarinom

- Oboje smo razvedeni, pa smo svojoj ljubavi rešili ponovo da damo šansu. Vidim da mi se sada smeju iza leđa i pričaju da ovo s Kaćom neće da traje. Pričaju da je ona meni samo još jedna u nizu, ali pokazaću da to nije istina. Mogu da se smeju do sutra, ja znam da je došlo naše vreme - ispričao je Lazić za „Republiku“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike