Džejeva ćerka ne može da preboli pevačevu smrt, progovorila i o kolegama sa estrade: Neću nikoga da jurim za bilo šta, moj otac vidi sve

06.12.2022

08:05

0

Marija Ramadanovski ističe da je Džej bio njen idol, kao i da svakog dana misli o njemu

Džejeva ćerka ne može da preboli pevačevu smrt, progovorila i o kolegama sa estrade: Neću nikoga da jurim za bilo šta, moj otac vidi sve
Marija Ramadanovski - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Danas, 6. decembra su se navršile dve godine od smrti legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog. Tuga za njim ne prestaje, a njegove pesme i danas žive. Njegov kum Zoran Jagodić Rule je u intervjuu za 24sedam otkrio da se sprema film o pevaču, a progovorio je i o podeli imovine

Pevačeva mlađa ćerka ne može da preboli očevu smrt, te je istakla da svakog dana žali što poslednju noć nije provela kraj njega, a osim toga je otkrila kako teče njen život bez oca.

- Život izgleda onako kako mora. Verujte, meni je isto da li bila godišnjica ili dve godine ili svakodnevica, nedostaje svakako. Teško je, ali moramo dalje. Ni on ne bi voleo da me vidi tužnu.

Antonio Ahel/ATAImages
Marija i Džej Ramadanovski

Kako je objasnila već pri poslednjem susretu i razgovoru se videlo da se ne oseća baš najbolje. 

- Umro je u nedelju, a ja sam se s njim videla u četvrtak. Tada već nije najbolje izgledao. Nije bio ni raspoložen. Videlo se da nije to to. Niko nije slutio da će umreti za tri dana. Žao mi je što to veče nisam ostala da prespavam kod njega, a osećala sam da nije sve kako treba - kazala je Marija, pa otkrila da li ima nešto što mu nije rekla, a želela je: 

- On je znao da ga ja mnogo volim. Međutim, nekad pomislim da nije bio svestan koliko meni znači ne kao otac, već kao moj idol. Za mene on nije bio samo roditelj već veličina. Neću da budem lažno skromna, moj otac je ipak bio velika faca.

Suvišno je i govoriti koliko Džej svima nedostaje, a Marija je otkrila da je Džejeva smrt teško pala i njenoj sestri Ani, ali i njenoj deci.   

- Mlađi ga je video samo jednom. Stariji se seća i svakodnevno ga pominjemo. Priča šta je sve radio s dedom. I sestri je teško palo, ona je čak i živela s njim, samo što ona ima svakodnevne obaveze oko dece, pa nema toliko vremena da razmišlja kao ja.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Ramadanovski

Na pitanje da li su kolege sa estrade zaboravile Džeja, ona kaže:

- Iskrena ću biti. Nemam veze s njegovim prijateljima sa estrade. S nekoliko njih se čujem. Nisam neko ko će da juri njegove kolege za bilo šta. Ko nije tu, to najbolje tata zna, sve on vidi. Ne bih da komentarišem nikoga pojedinačno. Svi znaju da je moj tata bio gospodin koji nikoga nije želeo da blati, pa ću to sve prepustiti Bogu.

Džej je imao veliku želju da napiše knjigu"Bela žena", a Marija kaže da je i dalje sve u procesu i da noviteta po tom pitanju nema. 

 - Bila mu je velika želja da se to napiše, ali još uvek nije poznato šta će biti s tim.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Ramadanovski

Andrijana Tomanić je žena koja je do poslednjeg dana bila uz Džeja, a sada je tu i za njegovu ćerku. 

- Ona je bila sastavni deo njegovog života i privatno, kao član porodice. Svakodnevno se viđamo i najveća mi je podrška pored majke i sestre. Tu smo i u dobru i u zlu.

Marija je krenula očevim stopama, a u planu joj je da uskoro izda još jednu pesmu.

 - Rale Ratković mi sprema pesmu. Malo je drugačija od onoga što sam pevala. Očekivanja mi nisu velika, šta bude biće - kazala je ona ističući da će karijeru graditi bez skandala: 

- Ima nas raznih, ja, na sreću, imam vaspitanje. I da nešto hoću, ne bih smela, jer sam odgojena uz prave vrednosti - ispričala je ona za Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike