Bioskop Abazija: Filmski festival „Dead lake Horror & Wine“

bioskop abazija - sala
SUBOTICA – Predstojećeg vikenda, od 9. do 11. decembra, u bioskopu Abazija na Paliću, biće održan filmski festival „Dead lake Horror & Wine“.

Slogan ovogodišnjeg festivala, koji se organizuje osmi put je „Osma ofanziva horora i vina“.

Ovogodišnji festival „Dead lake Horror & Wine“, biće otvoren u petak 9. decembra, u 19 časova, projekcijom britanskog filma „Pastir“. Od 20 časova i 30 minuta na programu je kratki film „Furija“, a od 21 čas biće prikazan film „Jazbina“.

U subotu, 10. decembra, od 19 časova, posetioci će moći da pogledaju film „Duhovi ponedeljka“, koji će predstaviti producent Loris Kurči. Tom prilikom biće pretpremijerno prikazan i film iznenađenja. Na festivalu će biti prikazan i film studenata pod nazivom “Zgažene“ filmske produkcije FDU.

Poslednjeg dana festivala, u nedelju 11. decembra, biće uručena nagrada domaćem reditelju za izuzetan doprinos horor umetnosti pod nazivom „Bela Lugoši“.

Za kraj festivala, od 21 čas, grupa Vrooom iz Beograda održaće koncert. Oragnizator festivala je producentska kuća Art & Popcorn, a pokrovitelj festivala je Ministarstvo kulture i informisanja.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.