Tanja Savić kao Jelena Karleuša! Pevačica „skinula“ koleginicu u originalu: Stavila periku i okitila se perjem (FOTO/VIDEO)

05.12.2022

23:31

1

Tanja je imitirala svoju koleginicu, a mišljenje korisnika društvenih mreža je da pesma bolje zvuči nego originalna verzija

Tanja Savić kao Jelena Karleuša! Pevačica „skinula“ koleginicu u originalu: Stavila periku i okitila se perjem (FOTO/VIDEO)
Tanja Savić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Da se naši estradni umetnici odlično snalaze u imitacijama svojih kolega, pravi je dokaz pevačica Tanja Savić, koja je kroz emisiju takmičarskog karaktera „Ja imam talenat“ pokazala da u originalu može da skine Cecu Ražnatović, od stajlinga do pevanja. 

Sada je isplivao još jedan snimak kada je Tanja na „Grandovoj“ sceni imitirala koleginicu Jelenu Karleušu i otpevala njen veliki hit „Tihi ubica“.

Naime, Tanja je stavila plavu periku sa šiškama, obukla belu raskošnu haljinu, pa se okitila perjem, baš u stilu JK, koja voli da ima upečatljiv stajling.

 

Osim odevne kombinacije, Tanja je i svojim pevačkim sposobnostima oduševila široke narodne mase, a komentari korisnika društvenih mreža su da je nadmašila i JK pevanjem. 

Podsetimo, Tanja Savić priželjkuje koncert u Areni, ali kaže da je za to potrebno mnogo sati pripreme i mnogo odricanja.

 

 

- To je veliki koncert i treba mnogo odricanja. Za početak, moram da smanjim nastupe, ali polako. Moram da se spremim i psihički i fizički, da budem u formi. Ja sam perfekcionista i želim da sve to bude kako treba jednog dana - rekla je Tanja u intervjuu za „Grand Online“.

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike