Danijela Vranić se vraća na scenu! Svi su se pitali gde je nestala ''kraljica splavova'': Evo kakve veze Lukas ima s njenim povratkom!

05.12.2022

18:27

0

Pevač je pozvao da gostuje na njegovim koncertima

Danijela Vranić se vraća na scenu! Svi su se pitali gde je nestala ''kraljica splavova'': Evo kakve veze Lukas ima s njenim povratkom!
Danijela Vranić - Copyright Facebook/Danijela Vranić

Nekada popularna pevačica Danijela Vranić, poznata kao ''kraljica splavova'', posle dugogodišnje medijske ilegale i pauze od muzike, na oduševljenje fanova njene muzike, vraća se na scenu.

Naime, nekadašnja velika folk zvezda, Danijela Vranić, biće gost na koncertima Ace Lukasa, što je na svom Instagramu najavio pevačev dugogodišnji producent i menadžer, Saša Mirković.

24sedam/Danica Božović
Aca Lukas i Saša Mirković

- Gost na koncertima Ace Lukasa u organizaciji moje malenkosti - naveo je Mirković, a u opisu objave stoji fotografija Danijele Vranić, kada je bila na vrhuncu svoje muzičke karijere.

Poznato je da se Danijela proslavila na splavu ''Lukas'', po kom je i sam pevač dobio ime, a širu popularnost stekla je po izlasku dueta sa Acom, ''Niko kao ti''. O njenom životu, finansijskim problemima i nestanku sa javne scene se mnogo spekulisalo. 

Nekadašnja "kraljica splavova", koja je važila za jednu od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, povukla se pre tačno deset godina sa scene, u jeku popularnosti. Lukas ju je pomenuo u svojoj autobiografiji, što je mnoge iznenadilo.

ATAImages/ Antonio Ahel/24sedam
Aca Lukas i Sonja Vuskanović

- Pre trećeg braka sa Sonjom, koja je bila i ostala moja najveća ljubav, još dve žene zaslužuju da o njima nešto napišem. To su Ksenija Pajčin i Danijela Vranić, dve izuzetne žene. Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje - naveo je Lukas bio u knjizi "Ovo sam ja" i navodno otkrio da je Sonja Vuksanović razlog njihovog raskida.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike