Modni trendovi za 2023: 7 kombinacija s kojima morate započeti godinu!

by | decembar 5, 2022
modni trendovi za 2023

Modni trendovi za 2023 – evo kako da počnete godinu maksimalno stilizovane

Ove godine zima je neodoljiva! Naravno da ne mislimo na niske temperature i padavine, nego na trendove koji nam dozvoljavaju da budemo stilizovane i na debelom minusu!

Zima je savršeno vreme da zaokružite svoj stil, uputite ga udrugom smeru ako želite i spremite se za trendove koji će vladati naredne godine. S tim u vezi, zaokružili smo trendove za predstojeću zimsku sezonu, i čini se da je preuzimanje modnih rizika definitivno tema koja se ponavlja. Predstavljamo vam 7 modnih trendova koji će okupirati vaš feed ove zime.

 

Modni trendovi za 2023: 7 neodoljivih zimskih kombinacija

 

Maksi suknja

Nemojte nas pogrešno shvatiti, ne kažemo da se mini suknja mora izbaciti iz ormara,  ali maksi suknja je ta koja ima apsolutni trenutak ove zime. Možda je to podstaknuto trendom „ružne suknje“ koje su uvele Bela Hadid i Kendal Džener, tek – maksi suknje su bile na svim pistama za zimu 2023.  Bilo da je u pitanju teksas, kargo ili saten, velike su šanse da ćete početkom 2023. godine šetati u maksi suknji.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aimee Song (@aimeesong)

 

Bajkerski šik(k)

Svetle boje i ženstvena, baletska estetika možda je imala svoj trenutak tokom leta i jeseni, ali na ulasku u 2023, očekujte da ćete videti oštriju modu a la bikercore. Ovaj trend je počeo da dobija na popularnosti tokom jeseni. U suštini, bikercore se odnosi na pantalone od veštačke kože, jakne za motokros i teške čizme.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Martina D’Amelio (@martidamelio)

 

Duge nogavice

Izraz puddle pantalone odnosi se na to kada su farmerke ili pantalone dovoljno duge da prelaze gležanj.  Svi, od Kajli Džener do Kejt Midlton, prihvatili su ekstra dugački stil. Nažalost, ovaj trend nije najprikladniji za život u gradu za zimu, posebno kada sneg počne da pada. Dakle, ako odlučite da sami isprobate par širokih pantalona ekstra dugih nogavica, buidte spremni da platite hemijsko čišćenje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели cubby (@cubby.us)

 

Prozirna haljina

Čini se da je „gola“ haljina glavni selebriti izbor za izlaske i tog trenda planiraju da se drže i u 2023. Prozirne haljine nisu nepoznanica u svetu mode. Tokom godina, videli smo sve, od Džejn Birkin do Kejt Mos, u providnom stilu. Trenutno, slavne ličnosti poput Emili Ratajkovski i Olivije Vajld prihvataju stil noseći maksi verziju prozirne haljine dugih rukava, što je savršen način da se uklopi trend sa zimskim periodom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Martina Gleissenebner-Teskey (@martina.gntm22.official)

 

Veštačko krzno koje privlači pažnju

Modni trendovi za 2023. podrazumevaju i jarke boje krzna! Dizajneri postaju kreativni sa funkcionalnim i modernim stilom, sa veštačkim krznom smelih boja i ultra mekanim opcijama. A pošto većinu zime provodimo u kaputima, mogli bismo i da izgledamo dobro dok to radimo.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Yulia Hayek (@yulia_hayek)

 

Minimalizam boja 90-tih

Maksimalizam nam je svima bio na umu tokom 2022. godine, ali takođe vidimo pomak ka jednostavnijim siluetama u stilu 90-ih. Zamislite mladu Gvient Paltrou: prigušeniji tonovi poput braon, sive, krem i crne će biti paleta boja za sezonu 2023.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@jelenadjosanovic је поделио/ла објаву

 

Gotički podton

Gothcore je još jedna oštra estetika koja će definitivno imati trenutak u predstojećoj sezoni. Za većinu žena zimska garderoba se sastoji od crne, crne i još malo crne, tako da ovaj trend dobro dođe. Modni trendovi za 2023. nalažu i mešanje dva naizgled nespojiva trenda: baletcora i gotika.