Navodna Putinova ljubavnica pojavila se u javnosti: Alina Kabaeva jednim detaljem otkrila šta misli o ratu 1Foto: Printscreen/YouTube/ FIG Channel

Navodna ljubavnica Vladimira Putina, Alina Kabaeva (39), očigledno je izrazila podršku ubilačkoj invaziji na Ukrajinu.

Gimnastičarka, koju zovu „najfleksibilnija Ruskinja“, prisustvovala je otvaranju novog kompleksa u Sočiju, gde je održan i međunarodni gimnastički turnir „Božanska milost“, i simbolima koje je nosila indirektno pokazala svoj stav.

Strani mediji prenose da je zlatna olimpijska gimnastička zvezda Alina Kabaeva, uprkos tome što nije posebno pominjala Putina ili invaziju, sve pokazala sa bedžom na sakou. Nosila je znak Z, koji je postao simbol ruske invazije na Ukrajinu.

Kabaeva je viđena sa šefom Gasproma Aleksejem Milerom, koji je takođe nosio bedž sa istim simbolom, a u govoru mu se zahvalila što je uložio novac.

Sam Putin je posetio kompleks prošle nedelje, a izveštaji stranih medija rekli su da je uveo nezvanični porez velikim oligarsima za izgradnju kompleksa i njegove elitne akademije, koju vodi direktno iz Kremlja, piše Jutarnji list.

Tajna veza traje od 2008. godine.

Kabaevu se sa Putinom povezivao od 2008. godine, dok je još bio u braku sa Ljudmilom Putin. Ona se retko pojavljuje u javnosti, a ruski medij Paparazzi.ru sugeriše da je podvrgnuta novoj plastičnoj operaciji uoči otvaranja gimnastičkog centra u Sirijusu.

– Svi su primetili da se njen izgled promenio – navodi se u članku portala. Čitaoci su pisali svakakve komentare, a svi su se doticali toga da ona preteruje sa operacijama i da sve više liči na lutku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari