Novak Đurić, najmlađi delegat sa juga Srbije za Kongres socijalista

Lokalne vesti - Ponedeljak 05.12.2022 - 09:56

Dvadesetogodišnji Novak Đurić iz Vranja, član SPS-a, za predstojeći Kongres te stranke, 17. decembra, predložen je za delegata ispred svog Gradskog obora. On je iz Pčinjskog okruga sigurno najmlađi delegat, a verovatno, prema njegovim rečima, i na nivou Srbije. Novak je student druge godine na Fakultetu političkih nauka u Beogradu, na smeru međunarodni odnosi.

Foto:Novak Đurić,lična arhiva Foto:Novak Đurić,lična arhiva
„Biti predložen za delegata ispred stranke za mene predstavlja veliku čast, ali i odgovornost. Dužan sam da opravdam poverenje partije, ali i partijskih prijatelja koji su me izabrali za delegata. Na prvom mestu mi je drago što sam time dokazao da je mladost prednost, ne izgovor. Za mojih dvadeset godina stekao sam iskustvo, znanje, spremnost, ali i disciplinu i to je nedvosmisleni recept za uspeh,“ kaže on.
 
Član socijalista je postao tek u februaru ove godine, a, kako sam kaže „prve političke korake“ načinio
je na mitingu u rodnom Vranju, kada ga je lično Ivica Dačić pozvao da mu se pridruži na bini. Ta partija, kao i još neke, poslednjih godina intenzivno podmlađuje članstvo. 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Jovan
05.12.2022. , 15:54
Bravo Novače! Tako se bori za svoju zemlju!