VIDEO: Besplatno uklanjaju tetovaže sa likom Kanjea Vesta - tretman koji inače košta 2.300 evra

Studio za uklanjanje tetovaža u Londonu nudi besplatno uklanjanje tetovaža s likom Kanjea Vesta nakon što je reper javno rekao da voli Adolfa Hitlera i da nema ništa protiv nacista.
VIDEO: Besplatno uklanjaju tetovaže sa likom Kanjea Vesta - tretman koji inače košta 2.300 evra
Foto: Beta/AP
Londonski studio NAAMA najavio je krajem prošlog meseca, nakon antisemitističkog ispada repera, da će besplatno laserski uklanjati tetovaže s njegovim likom. 
"Ako imate tetovažu nekog kome se divite, a onda on završi na naslovnicama iz pogrešnih razloga, NAAMA vam daje visokotehnološki tretman uklanjanja te tetovaže. Ako želite promenu tu smo", objavili su iz studija i priložili video uklanjanja tetovaža s likom Vesta, a CNN-u se javio i direktor studija Brioni Garbet.
"Sve je veće interesovanje za uklanjanje tetovaža s likom Kanjea Vesta, sve je više bivših fanova", rekao je CNN-u. 
 
Do sada je, kako kaže, troje ljudi došlo u njegov salon zbog uklanjanja tetovaže, a još deset ih je zakazalo tretman. 
 
"Kada se dogodi da vaš idol završi na naslovnici iz pogrešnih razloga, sigurno ne želite da nosite njegov lik na sebi. Mi želimo da pomognemo tim ljudima koji se srame Vestovih izjava i nudimo im besplatan tretman uklanjanja", rekao je Garbet i naveo primer klijenta koji im je došao jer je postao predmet poruge na društvenim mrežama zbog tetovaže s likom Kanjea.
 
 
Uklanjanje tetovaža s likom Kanjea ulazi u program studija pod nazivom "Druga prilika", a to je projekat u kojem studio besplatno uklanja tetovaže nastale u bandama, simbole mržnje ili neke treće tetovaže koje uzrokuju traume ili su traumatične za druge.
 
Inače, tretman obično košta oko 2.300 evra, ali to zavisi od veličine tetovaže i broja tretmana koji je potreban da se ona ukloni. 
  • Sremac

    07.12.2022 08:45
    Treba nasi da se dosete pa da ponude besplatno tetoviranje lika naseg precednika.
  • Slobodan

    06.12.2022 07:39
    neonacike i kkk
    sto ne napravi sastanak sa njihovim neo-nacistima ili kkk... i to sve da snime kamere.. da zajedno pricaju o svom idolu dok ih kamere snimaju. bila bi to odlicna emisija
  • pera

    05.12.2022 17:25
    zamisli da si istetoviro piksija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Zanimljivosti

Egiptu vraćena ukradena statua Ramzesa II

Statua stara 3.400 godina koja prikazuje glavu Ramzesa II, vraćena je iz Švajcarske u Egipat, nakon što je ukradena i prokrijumčarena iz zemlje pre više od tri decenije.