Magazin Svet

Najdeblja devojka na svetu 2 godine nije mogla da ustane iz kreveta, 243 kilograma kasnije pretvorila se u lepoticu (VIDEO)

najdeblja
PrtSc

Kristina Filips (30) iz Misisipija bila je jedna od najdebljih žena na planeti. Sa 22 godine dnevno je unosila više od 7.000 kalorija i dostigla je težinu od čak 338 kilograma.

Dve godine nije izašla iz kuće, gotovo da nije mogla da ustane iz kreveta, a svaki put kad bi napravila nekoliko koraka po sobi imala je osećaj da će se ugušiti. A onda je donela odluku da svoj život promeni iz korena i smršala je neverovatnih 243 kilograma.

Zarobljena u svom telu

Kristina se proslavila učešćem u američkom rijaliti programu u kome je predstavljen život devojaka koje imaju više od 200 kilograma.

– Zarobljena sam u ovom telu u kome ne želim da budem – rekla je ona tada producentima emisije.

Za svoje probleme sa težinom krivila je majku i tadašnjeg muža Zaka koji su je puštali da se prejeda i kupovali joj obroke brze hrane. Na kraju je potražila pomoć lekara koji su joj objasnili da toliku količinu masnih naslaga može da skine samo operacijom. Međutim, da bi uopšte mogla da se podvrgne hirurškoj intervenciji, morala je da smrša.

Njena transformacija započela je 2014. i Kristina je danas potpuno neprepoznatljiva. Ima 83 kilograma i s ponosom na društvenim mrežama pokazuje svoje vitko telo. Naime, pre osam godina lekari su joj uradili operaciju želuca, ali to nije bilo dovoljno pa su morali hirurškim putem da joj otklanjaju masne naslage sa pojedinih delova tela.

Kako su tada pisali američki mediji, samo sa svake noge hirurzi su Kristini skinuli po 20 kilograma masti.

Razvod posle operacije

Nakon operacije i oporavka Kristina je nastavila da mršavi i narednih godina izgubila je dve trećine svoje nekadašnje težine. Međutim, to joj je donelo nove zdravstvene probleme. U strahu da će vratiti kilograme danima je odbijala da jede.

Posted by Christina Phillips on Sunday, May 21, 2017

– Svaki put kad bih videla da je kazaljka na vagi pokazivala da sam se ugojila, ja bih prestajala da jedem na nekoliko dana. Bojala sam se da ću ponovo biti zarobljena u kući i da neću moći normalno da živim – iskrena je bila Kristina.

I dok je s jedne starane gubila kilograme, nizali su se drugi problemi. Nije imala podršku supruga Zaka, stalno su se svađali,zbog čega je bila depresivna i imala je probleme sa anksioznošću.

– U jednom trenutku sam shvatila da je to moja borba i da na Zaka ne mogu da računam – dodala je ona.

Par se na kraju razveo, ali Kristina nije odustajala od svog cilja sve dok težinu nije dovela na normalu.

Srećna i nasmejana

U međuvremenu se ponovo zaljubila i rodila dva sina. Na sreću, vodila je računa šta jede tokom trudnoće tako da se nije previše ugojila.

– Ranije nisam mogla da hodam i već posle nekoliko koraka bih se zadihala. Sad se osećam sjajno i u stanju sam da uradim skoro sve što poželim, što je prilično sjajno – rekla je Kristina koja je danas srećna i nasmejana mlada mama.

Rado pozira i kači svoje fotografije na društvene mreže gde dobija brojne komplimente za svoj izgled. Sve stare fotografije na kojima je gojazna je pobrisala, ne želeći ni da se seća tog perioda.

– Izgledaš neverovatno. Ti si moja inspiracija –

– Ako si ti uspela, onda mogu i ja. Hvala ti što si podelila sa nama svoje iskustvo –

– Toliko si lepa i inspirativna da sam to morao da ti napišem. Svaka ti čast kako si uspela da smršaš – bili su samo neki od komentara njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Izvor: Srećna Republika

Ne postoji jača transformacija „pre i posle“, Bojana Stamenov smršala 80 kilograma i više ne liči na sebe (FOTO)

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

66 Shares
Share via
Copy link