Magazin Poznati

Zbog njene bolesti fudbaler se odrekao karijere, a poznata voditeljka ga prevarila sa pilotom

silvi meis
Foto: Profimedia

Voditeljka i manekenka Silvi Meis, bivša je supruga holandskog fudbalera Rafaela van der Varta. Sada je u braku s nemačkim umetnikom Niklasom Kastelom, a mnogi su je primetili na plaži u Majamiju, gde je uživala na odmoru s prijateljem.

Ta 44-godišnja holandska Viktoria Bekam pokazala je impresivnu liniju u crnom kupaćem kostimu. Fanovi komentarišu kako izgleda jednako senzacionalno kao i u mlađim danima, piše Zadovoljna.rs.

silvi meis
Foto: Profimedia

Nakon što se 2013. razvela od fudbalera s kojim ima sina Damiana, manekenka je sreću pronašla s umetnikom. Sa Van de Vaartom je bila u braku od 2005, a mediji su im brzo nadenuli nadimak novi Bekamovi.

On je bio uz nju tokom najtežeg životnog razdoblja. Naime, Silvi je imala karcinom dojke, zbog čega je fudbaler odlučio da pauzira svoju karijeru i posveti joj se.

silvi meis
Foto: Profimedia

Međutim, samo godinu dana nakon što se izborila za život i pobedila karcinom, fudbaler je otkrio da ga supruga vara s pilotom. To je kasnije i priznala javno, a brak se raspao nakon što ju je Rafael udario pred gostima.

silvi meis
Foto: Profimedia

Posle se još verila za Čarbela Aouada, imućnog biznismena iz Dubaija. Veridba je potrajala samo nekoliko meseci. Skrasila se tek 2019. kada je upoznala Kastela u kojeg je zaljubljena do ušiju.

Izvor: Zadovoljna.rs

Srpska Kendal Džener maznula Nemanju Radonjića, fudbaler i manekenka više ne kriju romansu

Čitajte Luftiku na Google vestima

30 Shares
Share via
Copy link