Đorđe Đoković pokazao kulinarske sposobnosti! Saška sve snimila: Da nije ovako, ne bih se ni udavala! (FOTO)

04.12.2022

09:05

0

Par je „stao na ludi kamen" sredinom septembra, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, bračni život im i te kako prija

Đorđe Đoković pokazao kulinarske sposobnosti! Saška sve snimila: Da nije ovako, ne bih se ni udavala! (FOTO)
Saška Veselinov i Đorđe Đoković - Copyright Instagram printscreen/saskaveselinov

Saška Veselinov i Đorđe Đoković venčali su se 12. septembra u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a zatim su sa svatovima otputovali na crnogorsko primorje gde su još danima slavili svoju ljubav. Bračni život im, sudeći po objavama s društvenih mreža i te kako prija.

Đoković nema šta ne čini za svoju izabranicu, a ona ne krije radost što je on drži kao malo vode na dlanu. U okviru najnovijeg „storija" na Instagramu, gospođa Đoković je pokazala kako Đorđe priprema obrok za nju, u kuhinji.

- Ne bih se udavala da nije ovako - poručila je ona, pa i izmamila razne rekacije vsojih fanova.

Podsetimo, Saška je svojevremeno u ekskluzivnom intervjuu za 24sedam otkrila kakvo je mišljenje imala o ovoj poznatoj porodici pre nego što je postala deo nje. Tada, ona je istakla i da veruje da je nju i Đorđa spojila sudbina.

Par se, inače, ne razdvaja gotovo od prvog dana.

- Smatram da svako ko neguje prave vrednosti i voli taj porodični život, da im je porodica Đoković asocijacija za ljubav, slogu, poštenje. Svakodnevno sam sa njima, oni nisu od onih koji bi pravili fejk situacije. Nikada nisu u fazonu „daj da okačim sliku". Oni to sve rade tajno, a uvek su zajedno. Stvarno žive ljubav. Mnogo mi je drago što sam sa njima, što sam upoznala Đoleta, mislim da je to velika sudbina kada smo on i ja u pitanju. Što se tiče porodice, stvano su me lepo prihvatili, bukvalno sam ih sve upoznala jako brzo. Generalno, naša veza je išla brzim tokom. I moji roditelji su upoznali Đoleta, negujemo prave vrednosti - rekla nam je tada ona, a šta je još otkrila tokom tog intervjua pročitajte na OVOM linku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike