Partizan spreman za Budućnost: Da pokažemo karakter i vratimo se na pobednički kolosek!

03.12.2022

16:24

0

Autor: A. Š.

U nedelju derbi 9. kola AdmiralBet ABA lige

Partizan spreman za Budućnost: Da pokažemo karakter i vratimo se na pobednički kolosek!
Kevin Panter, Matijas Lesor i Jam Madar - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana gotovo da više nemaju pravo na grešku u AdmiralBet ABA ligi, a pred njima je derbi 9. kola regionalnog takmičenja.

U nedelju od 19 časova crno-beli će u Areni dočekati Budućnost, protiv koje će pokušati da prekinu niz od četiri uzastopna poraza (tri evroligaška i jedan u derbiju protiv Zvezde u ABA ligi).

- Posle teškog rasporeda i teških utakmica, dolazi nam Budućnost koja je odlična ekipa. Naravno, ta utakmica je za nas veoma važna. Drago nam je da ćemo videti ponovo naše dobre prijatelje i nadamo se da ćemo uspeti da prekinemo seriju loših rezultata - poručio je trener Valjka Željko Obradović. 

Najstandardniji igrač Partizan u dosadašnjem toku sezone Matijas Lesor istakao je težinu utakmica koja je pred njim i saigračima.

- Moramo da se vratimo na pobednički kolosek. Imamo malo vremena, ali moramo da pobeđujemo utakmice. Ispred nas je važna utakmica ABA lige i moramo da damo sve od sebe kako bismo se izborili za trijumf - istakao je Lesor, dok je plejmejker crno-belih Jam Madar dodao:

- Imamo iza sebe seriju poraza i moramo da se vratimo na pravi put i da pokažemo karakter. Biće veoma teško sutra ali moramo da na teren izađemo spremni - naglasio je Madar. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike