');
Najnovije vesti
Blic Zabava

Zvezda serije "Igra sudbine" otkrila ŠTA TRPI ZBOG POSLA: "Znam tako da pobesnim, užasna sam tada"

Popularna glumica Matea Milosavljević, odnedavno se vratila snimanju nove sezone serije “Igra sudbine“, gde tumači lik Sofije, čije zavrzlame iz večeri u veče drže gledaoce prikovane uz male ekrane.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Matea Foto: Instagram/mateus31 / Instagram
Matea

- Sa jedne strane, naravno da mi imponuje, zato što sam u projektu, koji publika i te kako voli zato smo i došli do četvrte sezone, a sa druge strane završila sam glumu, kako bih se oprobala u što više različitih uloga, tako da sa te strane volela bih i još nešto sa strane da radim.

Blic preporučuje

Lik Sofije se iz sezone u sezonu menja?

- Hvala Žarku što me tako piše, da mogu da se igram. Najlakše mi je ludu Sofiju da odigram, ne znam zašto, ali tu sam se nekako najbolje pokazala, možda i imamo neke sličnosti. Sofiji i meni i je možda najsličnije to kad polude, kada je besna, znam tako da pobesnim. Užasna sam tada.

Kako ste proveli pauzu između sezona snimanja serije?

- Bila sama na Adi Bojani, došle su i kolege iz “Igre sudbine“, bila je Milica Tomašević sa kojom sam se najviše družila. Došli su i Tijana Maksimović i Luka Raco, tako da nam je bilo strava, super smo se družili.

Možemo reći da Vam je serija donela popularnost na društvenim mrežama, gde može i da se zaradi?

- Donela nam je apsolutno, ne mogu da kažem, čak i ta popularnost koju smo stekli zbog serije, svašta nam je nešto lepog donela, još uvek se ne žalim.

Da li je serija donela neku novu ljubav sa sobom?

-Nije donela ljubav, serija. Baš su me pitali, da li ljubav trpi zbog posla, kod mene trpi.

Jednom prilikom ste rekli da ako se desi ljubav ne biste je krili?

- Ne znam ko krije, ali da rekla bih. Kada bih stvarno se zaljubila i započela vezu smislenu sa tim čovekom, da. Ne bih na sva zvona objasnila, ali ne bih ni krila. Bila bih presrećna.

Da li priželjkujete “ludi kamen“?

- Ne priželjkujem, sve će doći negde kad treba, što kažu kad se najmanje nadaš, ja se sada najmanje nadam.

Adenalinski zavisnik

Odakle ljubav prema adrenalinskim sportovima, koji su sastavni deo kako odmora Luke Racoa tako i Vas?

- Apsolutno, ne znam odakle je nastala ljubav prema adrenalinskim sportovima, mislim da se prosto tako rodiš. Imam previše energije i samim tim me te neke stvari i privlače. Zapravo sam skapirala to kada sam bila klinka u luna parkovima, volela sam da idem na sve one najstrašnije vožnje, gde ljudi beli silaze. Prosto sa godinama se menjalo, skočila sam iz aviona, ziplajnovima i sva ta čuda, ali mene sve to privlači. Mnogi bi odbili, ali mene privlači itekako.

VIDEO:Glumci "Igre sudbine" na snimanju