Dabovićeva nadmašila samu sebe: Ispozirala samo u tangama i cipelama na štiklu, pa fotografiju potpisala rečima iz poznate pesme!

03.12.2022

12:10

1

Kada je njen „Onlifens" u pitanju, ništa ne prepušta slučaju

Dabovićeva nadmašila samu sebe: Ispozirala samo u tangama i cipelama na štiklu, pa fotografiju potpisala rečima iz poznate pesme!
Milica Dabović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Prašina koju je Milica Dabović podigla otvorivši „Onlifens" se još ne spušta. Najnovijom fotografijom je tek pokrenula lavinu komentara pošto ju je objavila i na svom Tviteru, pa poručila:

- Nisam kriva što sam kao vatra živa.

Ovo su, inače, reči iz pesme „Mešaj mala", koju inače izvode Rada Manojlović i Saša Matić. Iako poznata i po tome koliko je aktivna na ovoj mreži, komentar Manojlovićeve za sada ipak izostaje.

Podsetimo, Dabovićeva se nedavno našla u fokusu pošto je, kako je rekla, iz opklade otvorila „Onlifens", pa se s provokativnim sadržajem „preselila" tamo.

Milica Dabović, Twitter screenshot / MILICADABOVIC13
 

Kako je za oko 15 dana na ovom sajtu za odrasle uspela da prikupi više od 4.000 „folovera", znači da za mesec dana može da zaradi 60.000 dolara, uzimajući u obzir da je pretplata na njen profil 15 dolara po osobi, prenosili su domaći mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike