Baka tražila novac za čuvanje unuka, pa naljutila snahu: „Kako se vreme s njima može naplatiti?!“ (ANKETA)

03.12.2022

11:39

0

Autor: Z. A.

Žena je objasnila da je u srećnom braku sa svojim partnerom već deset godina, ali njihovo neslaganje oko zahteva njegove mame loše se odražava i na njihovu vezu

Baka tražila novac za čuvanje unuka, pa naljutila snahu: „Kako se vreme s njima može naplatiti?!“ (ANKETA)
Baka i unuka - Copyright Pexels

Mnogim roditeljima bake i deke pomažu u čuvanju dece kada su oni na poslu jer to rade iz ljubavi. Ali jedna majka požalila se na svoju svekrvu, koju inače voli, nakon što je za čuvanje njihove dece zatražila novac.


Šokirana njenim zahtevom, žena nije uopšte znala šta bi joj odgovorila, ali je smatra da je to suludo, piše Mirror.

Mama Ejmi objasnila je da je u srećnom braku sa svojim partnerom već deset godina, ali njihovo neslaganje oko zahteva njegove mame počelo je loše da se odražava i na njihovu vezu.

Pexels
Baka i unuk

- Suprugova penzionisana majka pitala nas je da li nam treba pomoć s decom jer nas dvoje oboje radimo puno radno vreme. Uistinu cenim njeno vreme, predanost i sve što radi. Uz čuvanje dece ona i pere sudove, kuha i čisti. Ali ne razumem kako se usudila da traži isplatu? Kako se usuđuje da traži novac za dragoceno vreme s unucima? - napisala je mama u objavi za Reddit.

Pexels
Baka i unuka

Dodala je i da je njena baka provodila sate i sate čuvajući ju kada je bila mala, ne očekujući ništa zauzvrat, te da po njoj to jednostavno nije u redu. Međutim, njen se suprug nije složio s njenim mišljenjem i rekao joj je da bi morali da izdvoje novce za nju jer će svakako morati da pronađu dadilju.

Pexels
Baka i unuk

Korisnici su više stali na stranu bake, te joj savetovali da pokuša s njom da dođe do nekog kompromisa, ako im je dadilja ionako potrebna.

- Možda je čula da vam je potrebna dadilja pa je očekivala novac, mislim da nema nikakve loše namere - napisala je jedna korisnica.

Pexels
Baka i unuka

- Većina baka i dedova ne očekuje novac za čuvanje unuka, ali nema ništa loše u tome da je isplatite. Sigurno vam ne bi naplatila isto kao dadilja – komentarisala je druga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike