Почетна > Спорт > Фудбал
Фудбал

Стојковић: Нисмо задовољни резултатом на СП, остајем селектор Србије

Селектор фудбалске репрезентације Драган Стојковић изјавио је да није задовољан резултатом на Светском првенству у Катару, али је истакао да са националним тимом наставља квалификације за Европско првенство, које ће бити одржано 2024. године.
Фото: Танјуг/AP Photo/Francisco Seco

Наша селекција није успела да се пласира у осмину финала СП у Катаруч. Србија је вечерас поражена од Швајцарске 3:2, док је Камерун победио Бразил 1:0 у мечевима последњег, трећег кола групе Г на Мундијалу у Катару.

Бразил и Швајцарска су изборили осмину финала, док су Камерун и Србија завршили учешће на Мундијалу.

„Желим да честитам Швајцарској на заслуженој победи. Нисмо задовољни резултатом. Имали смо много проблема од самог доласка. Имали смо много кадровских проблема, момци су се борили колико су могли, дали су све од себе. За овај ниво није довољно, али постоје оправдани разлози зашто је то тако. Што се тиче мог статуса, наравно да остајем. У марту настављамо квалификације за Европско првенство“, рекао је Стојковић на конференцији за новинаре.

Он је истакао да је честитао фудбалерима у свлачионици после пораза од Швајцарске.

„Треба бити достојанствен и у успесима и у поразима. У свлачионици сам пружио руку мојом момцима и рекао да морамо бити велики и када нам не иде“, додао је селектор Србије.

Kraj za „orlove“: Srbija poražena od Švajcarske,

Преузмите андроид апликацију.