Urugvajci fizički krenuli na sudiju, Suarez proplakao reku suza nakon ispadanja

Prava ludnica zavladala je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka

Fudbalska reprezentacija Urugvaja je eliminisana i uprkos pobedi nad Ganom rezultatom 2:0, a nakon susreta zavladao je potpuni haos na terenu.

Naime, Urugvaj je uspeo da pobedi Ganu u trećem kolu Svetskog prvenstva u Kataru, ali je u samom finišu u drugom meču grupe Južna Koreja preokrenula i slavila protiv Portugala, što je potpuno pomrsilo konce južnoameričkoj selekciji.

Ipak, meč je obeležilo nekoliko skandaloznih situacija. Prva od njih viđena je još u prvom poluvremenu, kada Gana nije uspela da iskoristi jedanaesterac, a reprezentativac Urugvaja, Federiko Valverde praktično se uneo u lice glavnom arbitru i na skandalozan način “proslavio” što Andre Aju nije pogodio.

Uspeli su potom da kazne taj promašaj Urugvajci, ali im to ipak nije bilo dovoljno, te je nakon poslednjeg sudijskog zvižduka usledio potpuni haos na terenu.

Smatrali su južnoamerički fudbaleri da su oštećeni u nekoliko situacija, te su u pravom “stampedu” krenuli sudiju, neki od njih čak u nameri i da se fizički obračunaju sa arbitrom.

Legendarni urugvajski fudbaler i jedna od najvećih zvezda južnoameričke reprezentacije, Luis Suarez nije mogao da podnese eliminaciju sa Mundijala, što je veoma emotivno doživeo. Prolio je pravu “reku” suza Suarez, ali će ipak i pored toga ostatak Mundijala gledati iz “fotelje”.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Search
Close this search box.