Ako je od Kurtija, mnogo je! Šaćiri i Džaka psovali našim fudbalerima majku, a on im čestitao

02.12.2022

22:26

1

Autor: M. Vu.

Očigledno je da Kurti podržava svako nasilno ponašanje i svakoga ko provocira Srbe, pa je Šaćirija i Džaka uzdigao zbog toga među zvezde

Ako je od Kurtija, mnogo je! Šaćiri i Džaka psovali našim fudbalerima majku, a on im čestitao
Aljbin Kurti - Copyright Profimedia

Fudbal je samo poligon za provokaciju Srbije! 

Premijer tzv. Kosova Aljbin Kurti čestitao je reprezentaciji Švajcarske koja se pobedom protiv Srbije plasirala u dalji tok takmičenja svetskog prvenstva u Kataru. Malo je bilo što su njegovi puleni Džerdan Šaćiri i Granit Džaka provocirali naše navijače i fudbalere tokom cele utakmice i psovali naše fudbalere, nego je bio toliko drzak da likuje nad porazom Srbije.

Očigledno je da Kurti podržava svako nasilno ponašanje i svakoga ko provocira Srbe, pa je Šaćirija i Džaka uzdigao zbog toga među zvezde.

Kurti je na Fejsbuku  objavio sliku švajcarskih fudbalera koji su poreklom sa Kosova i Metohije Džerdana Šaćirija i Granita Džake uz komentar da "Srbija ne prolazi dalje".

- Srbija ne prolazi. Čestitam Švajcarskoj! - napisao je Kurti.

 

 

Švajcarska će u narednom kolu igrati protiv reprezentacije Portugalije u fazi direktne eliminacije.

Džaka  je tokom utakmice dosta provocirao, hvatao se i za međunožje, a pred sam kraj je dodatno provocirao čitav tim "orlova", kada je i psovao majku fudbalerima Srbije.

Na kraju, obukao je dres Ardona Jašarija i okrenuo ga ka kameri, mnogi će i ovo shvatiti kao provokaciju jer je jedan Jaširi daleko poznaiji... Reč je o ozloglašenom osnivač tzv. OVK Ademu Jašariju!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike