Dubai navija za našu reprezentaciju, Burdž Kalifa u bojama srpske zastave, Vučić poručio: "Momci, samo se borite za našu Srbiju!" (VIDEO)

02.12.2022

19:18

0

Autor: 24sedam

Ovo je Burdž Kalifa u Dubaiju, 15 minuta pre utakmice, u znak podrške srpskoj reprezentaciji. Momci, samo se borite za našu Srbiju - napisao je predsednik Srbije

Dubai navija za našu reprezentaciju, Burdž Kalifa u bojama srpske zastave, Vučić poručio: "Momci, samo se borite za našu Srbiju!" (VIDEO)
Burdž Kalifa u bojama srpske zastave - Copyright Foto:Printskrin/Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Nacionalni dan Ujedinjenim Arapskim Emiratima, (UAE), koji danas obeležavaju 51. godišnjicu osnivanja države.

Beogradski toranj na Avali je tim povodom večeras u bojama Emirata. Burdž Kalifa od 19,45 sija u bojama srpske zastave, u znak podrške srpskoj fudbalskoj reperezentaciji koja večeras igra utakmicu protiv Švajcarske, na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Ovo je Burdž Kalifa u Dubaiju, 15 minuta pre utakmice, u znak podrške srpskoj reprezentaciji. Momci, samo se borite za našu Srbiju - napisao je predsednik Srbije na instagram nalogu.

Predsednik Srbije je večeras čestitao Nacionalni dan Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- Dragi prijatelji, od srca vam čestitam Nacionalni dan, sa željom da zajedno nastavimo da gradimo svet koji će deliti vašu viziju napretka, razvoja, mira i poštovanja najviših vrednosti u duhu tolerancije i razumevanja. 

Vaša dostignuća predstavljaju uzor svima koji gledaju u budućnost, a Srbija na tom putu ostaje vaš pouzdan partner i prijatelj - poručio je Vučić na instagram profilu buduchnostsrbijeav. 

On je praznik čestitao i predsedniku države šeiku Muhamedu Bin Zajedu.

- Srećan vam ovaj veliki praznik Mohamedu bin Zajedu - naveo je Vučić.

Objava je  propraćena fotografijama Avalskog tornja, Kule Beograd i Brankovog mosta  koji su večeras osvetljeni u bojama zastave Emirata.

Predsednik Vučić ranije danas je u Ambasadi UAE u Beogradu prisustvovao svečanom prijemu koji je povodom Nacionalnog dana ogranizovao ambasador Emirata Mubarak al Daheri.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike