Javni poziv za podelu energetskih vaučera na teritoriji opštine Inđija (VIDEO)

INĐIJA – Komisija za utvrđivanje prava za dodelu subvencija u vidu energetskih vaučera opštine Inđija, raspisala je Javni poziv građanima opštine Inđja za podnošenje zahteva za dodelu energetskih vaučera.
Foto: Vojvodina uživo

– Energetski vaučer, odnosno podrška našim stanovnicima opštine Inđija, koji imaju porodična primanja do 50.000,00 dinara , imaju pravo da dobiju energetski vaučer u iznosu od 10.000,00 dinara,  koji će moći da koriste za utrošak gasa, kupovinu ogreva da li pričamo o drvetu, peletu, uglju…ili bilo čemu drugome. To će izdavati opštinska uprava i to može da se podnesi već od danas. U šalter sali, dva šaltera su otvorena namenski za popunjavanje zahteva. Kada dođe bilo ko na šalter apsolutno će mu biti sve objašnjeno. Biće naši zaposleni tu maksimano na usluzi. Kao da vam je neko dao 10.000,00 dinara koji možete da koristite za pitanje ogreva. – rekao je Vladimir Gak predsednik opštine Inđija i dodao da će i stanovnici Beške koji imaju ugovore za distribudlciju gasa sa firmom Feromont iz Stare Pazove takođe moći da koriste energetske vaučere za plaćanje računa za utrošen gas.

Pored popunjenog zahteva zainteresovana lica treba da imaju:  fotokopiju ili očitanu ličnu kartu punoletnih članova domaćinstva i maloletnih članova domaćinstva koja poseduju istu; fotokopiju zdravstvene knjižice za maloletne članove domaćinstva;  dokaz o mesečnim primanjima; dokaz o nezaposlenosti ( uverenje od Nacionalne službe za zapošljavanje): fotokopiju računa za utrošak energenta izdat od strane JP “Ingas” Inđija za mesec koji prethodi mesecu podnošenja zahteva, saglasnost lica na koje glasi račun (overenu kod javnog beležnika) ukoliko  podnosilac zahteva nije vlasnik nepokretnosti za koju traži subvenciju u vidu energetskog vaučera. Zahtevi i potrebna dokumentacija podnose se do 15. decembra u šalter sali opštine Inđija, nakon čega će Komisija doneti odluku na osnovu koje će se vršiti rapodela vaučera.

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.