Zdravko Ponoš o Vučićevom sinoćnjem nastupu: "Kad ti uđu u glavu i tapšu govoreći da si kul momak...." 1foto FoNet Milica Vučković

Lider pokreta Srbija centar Zdravko Ponoš reagovao je na sinoćnji nastup predsednika Srbije Aleksandra Vučića i postavljenje Aleksandra Vulina na mesto direktora BIA.

On je na svom Fejsbuku napisao:“Kad ti uđu u glavu i tapšu govoreći da si kul momak za razliku od Kurtija. Ti obećaš da ćes da batališ i Vulina. Oni ponovo puste Kurtija da bude Kurti i da te namagarči. Izvedeš Listu, on uvali Rašića. Ti, ko pop besan na selo izvučeš Vulina i nećes na sastanak u Tiranu! Premudro“.

Vučić je sinoć reagujući na imenovanje Nenada Rašića na mesto ministra u kosovskoj vladi rekao da niej zadovoljan reakcijom EU na ovaj potez kosovskog premijera Aljbina Kurtija i da zato Srbija neće ići na samit EU-Zapadni Balkan u Tiranu 6. decembra.

Vučić je istakao da su pokazali bedni antisrpski odnos, i dodaje da ono što je uradio teroristički ološ Aljbin Kurti danas, kako kaže, trebalo je da dobije zasluženu osudu EU, ali je, kako dodaje, nije dobio.

– Izabrali su najgori srpski ološ, sa dna kace, Rašića i Radu Trajković, ne postoje gori, koji ničije poverenje u Srbiji nemaju, ali imaju poverenje Aljbina Kurtija i zapadnih agentura. Misle da će time da nas uplaše. Nema problema. Možete da uništite predsednika Srbije, da organizujete proteste u Srbiji, da me ubijete. Ali za mene su Kosovo i Mertohija najveća srpska svetinja, za mene je Srbija svetinja. Bolje da me nema, nego da vam je predam u ruke, i neću vam je predati u ruke. I zato niko iz Srbije neće biti u Tirani, a vi lepo dolazite, putujte avionom, pričajte gluposti i lupetajte, svi vi iz Evrope i Zapadnog Balkana – rekao je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari