Sneki priznala da će uskoro da se podvrgne estetskim korekcijama, pa progovorila o dečku: Izgleda mlađe!

01.12.2022

22:40

2

Pevačica godinama krije ljubavni život, a nakon patnje i promašaja, konačno je srećna u ljubavi

Sneki priznala da će uskoro da se podvrgne estetskim korekcijama, pa progovorila o dečku: Izgleda mlađe!
Snežana Babić Sneki - Copyright 24 sedam TV

Snežana Babić Sneki juče se pojavila na snimanju novogodišnje programa ''DM sat'' televizije u Požarevcu, gde je u belom odelu sa kristalima i cirkonima donela duh praznika.

Pevačica godinama važi za jednu od najzgodnijih na estradi, a sada je u razgovoru sa medijima, među kojima je bila i naša ekipa, priznala da polako dolazi vreme kada će morati da se podvrgne estetskim korekcijama uprkos dobroj genetici.

Sneki je progovorila i o privatnom životu, pa priznala da je ispunjena i zaljubljena, te da njen partner izgleda mlađe u odnosu na svoje godine, a na samom početku razgovora osvrnula se na famozni bakšiš, koji ej uvek aktuelan kada su pevači u pitanju.

24sedam/Mladen Mijatović
Snežana Babić Sneki

- Morate znati da taj bakšiš koji pevači dobijaju po svadbama, zavisi kako se razdeljuje od dogovora samih izvođača, pevača i muzičara. Pevači uzimaju i to se stavlja u jednu zajedničku kasu. Pevači koji gostuju, imaju pravo da se dogovore da li će ući u podelu bakšiša ili ne. Ukoliko ne ulazite u podelu bakšiša, on se deli na ravne časti između muzičara - počela je Snežana.

Sneki skromno ističe da nikada nije imala neprijatne situacije na veseljima, a od zarađenog bakšiša uvek sebi kupi malo voća i povrća. O novom biznisu ne razmišlja, ali podržava koleginice koje su se oprobale i u drugim profesijama.

- Sad je kasno razmišljati o biznisu. Ja već decenijama radim i vrlo stabilno živim. Pozdravljam svačiji uspeh, ali to nije moja preofesija - kaže ona.

Sprema se i za pojedine estetske korekcije uprkos dobroj genetici.

- Od genetike zavisi da li je kasno sa estetskim korekcijama. Mogla bih da počnem za nekih godinu dana. S obzirom da ja imam stvarno dobru genetiku i da ništa nisam bockala, moglo bi da se počne. Moram da kažem ako neko nije autentičan, ne volim da svi ličimo jedni na druge. Morate da zadržite vašu mimiku, da zadržite te smejalice - kaže Sneki.

24 sedam TV
Snežana Babić Sneki

- Ne znam šta bih radila, ali sve što može da osveži jednu ženu. Bitku sa godinama niko nikad nije dobio, niti će. Možete da radite bilo šta, da se operišete, treba biti umeren i pažljiv - dodaje pevačica.

Sneki se potom osvrnula na svoj ljubavni život, pa priznala sve o novom partneru.

- Stabilno. Miro more, ispunjena sam pozitivnom energijom. Pametna sam, sve morate sa merom raditi. Zamislite kad bih ja sad poludela... Volim i voljena sam! Sve u žitovu sam stekla sama, svojim radom, i dalje kroz život idem potpuno sama, to sa partnerstvom i ljubavi nema veze. Ljubav se uzvraća ljubavlju, ja ne znam drugačije - kaže pevačica.

Njenom partneru ne smeta što je jedna od najpoželjnijih na estradi, jer je stabilan, a stabilna žena pored sebe mora imati i stabilnog muškarca. 

- Nepravdu nikad ne bih oprostila. Odavanje nekih tajni... Samo to. Nije istina da sam sa mlađim muškarcem. Stariji je, ali izgleda mlađe. (smeh) Nešto mlađe... - priznala je Sneki.

Pored Sneki, na snimanju kod Dragane Mirković pojavili su se mnogi pevači, među kojima su Seka Aleksić, Radiša Trajković Đani, Goga Sekulić, Bane Mojićević, Ilda Šaulić,Ivana Bum Nikolić, Jellena, Tijana Em, Dragan Kojić Keba, Elma Sinanović, Topalko, MC Stojan, Maja Marijana, Tanja Savić i mnogi drugi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike